Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Copilotul lui Adi Răspopa, mesaj sfâşietor, după decesul celui cu care a împărţit ani de zile maşina de curse. ”Nu sunt capabil acum de nimic”

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20383862/1/ras-2.jpg

Adrian Răspopa, unul dintre cei mai buni piloţi din Campionatul Naţional de Raliuri a murit, după un accident suferit pe PS 2 a Raliului Iaşiului. În urma acestei cumplite veşti, organizatorii au decis anularea competiţiei.

Cosmin Diacu, copilotul regretatului Adi Răspopa a postat un mesaj pe o reţea de socializare şi a cerut să nu mai fie deranjat cu telefoane, deoarece nu este în stare de nimic. Acesta a mai precizat că se află într-o stare de sănătate destul de bună, dar mai are de făcut investigaţii.

”Vă rog nu mai sunaţi. Nu sunt capabil acum de nimic. Eu sunt la nivel de sanatate după cursă relativ ok. Încă sunt sub investigaţii. Mulţumesc”, a scris copilotul lui Adi Răspopa, pe pagina sa de Facebook.

„Pilotul Adrian Răspopa şi-a pierdut viaţa în urma accidentului grav de pe a doua probă specială de la Raliul Iaşului. Transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean de Urgenţă, acesta a fost operat, însă din cauza rănilor grave, nu a mai putut fi salvat.

Conducerea competiţiei a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfaşurare şi anularea etapei.

Conducerea Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, prezentă la faţa locului, este în aceste momente alături de cei apropiaţi lui Adi şi de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere.

La nivelul Consiliului Federal s-a creat o comisie pentru a analiza circumstanţele şi modul de intervenţie la locul accidentului.

Odihneşte-te în pace, Adi”, este comunicatul emis de Federaţia Română de Automobilism.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele