Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

Costel Enache nu a înţeles ce s-a întâmplat cu echipa sa, care a ratat de trei ori de la 11 metri contra lui Rapid. ”Ne-am grăbit, ne-am hazardat, nu am jucat deloc logic”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19418397/3/ena.jpg

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci foarte animat, deşi nu s-a marcat. Trupa lui Dan Alexa continuă seria fără gol din 2020, iar promovarea pare încă departe.

Costel Enache, tehnicianul celor de la Petrolul s-a declarat extrem de mirat de ce s-a întâmplat şi mai ales cum de a fost posibil ca elevii săi să rateze de trei ori de la punctul cu var.

”E greu sa-mi găsesc cuvintele, situaţia sau trăirile mele. Cred că şi dacă marcam la cel de-al treilea penalty, tot supărat eram. Ne-am grăbit, ne-am hazardat, nu am jucat deloc logic. Am fost nervoşi şi agitaţi şi am intrat într-o luptă care a fost egală. Jucătorii au muncit, dar nu am avut luciditate, nici răbdare. Am ales variante fanteziste pentru finalizare.

Aveţi pretenţii mari de la mine dacă vreţi să vă explic faza de la penalty. E greu de explicat. Nu există de fapt o explicaţie pentru aşa ceva. Ordinea executanţilor aceasta era.  E greu să găseşti o logică în ceea ce s-a întâmplat. A fost o miză mare, dar din păcate rezultatul nu ne ajuta. Era ideal să luăm toate cele trei puncte, mai ales că echilibru există între cele şase echipe şi am văzut tot felul de rezultate ciudate” a mărturisit Costel Enache, antrenorul prahovenilor, imediat după meci.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele