Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Cristiano Bergodi cere eliminarea regulii U-21 pe perioada pandemiei. ”Acest virus reprezintă o problemă mare pentru toate echipele din Liga I”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19568982/1/rps5295.jpg

Cristiano Bergodi, antrenorul liderului din Casa Liga 1 a cerut scoaterea regulii jucătorilor U-21 pe perioada pandemiei.

Italianul şi-a motivat dorinţa prin faptul că sunt foarte multe cazuri şi puţini tineri eligibili, care dacă se îmbolnăvesc fac imposibil de alineat un prim ”11” care să respecte regulamentul.

"Trebuie să ţinem cont de această boală, pentru că şi noi am avut încă un jucător pozitiv în această săptămână. Şi nu e uşor pentru că atunci când se întâmplă îţi dă planurile peste cap. Mai ales că sunt trei jucători tineri sub 21 de ani afară din lot şi încă unul senior, deci trebuie să ţinem cont de asta.

Însă am un lot competitiv spun eu aşa că se poate face ceva. Cred că ar fi o idee bună să se scoată această regulă U21 pe perioada pandemiei, pentru că acest virus reprezintă o problemă mare pentru toate echipele din Liga I. Pentru că, după cum spuneam, şi noi avem acum 3 jucători sub 21 de ani în această situaţie", a spus Bergodi, citat de Agerpres.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri