Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Cum a reacţionat Rădoi, când a fost întrebat de ratarea barajului pentru EURO!

Echipa nationala Publicat pe 10 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/19417476/1/mirel-radoi.jpg

Mirel Rădoi a răspuns în sfârşit unei întrebări care ar putea să afecteze mulţi antrenori. Selecţionerul României a fost chestionat despre cum va reacţiona dacă suporterii naţionalei îl vor critica pentru ratarea calificării la EURO, în urma barajului din Liga Naţiunilor.

Rădoi se aşteaptă să primească şi critici, dar speră ca acest lucru să nu se întâmple, iar România să meargă la turneul final.

”(n.r. - Ţi s-ar părea exagerat să fii judecat doar pentru baraj?) Nu aş sta să mă ascund în spatele faptului că nu am avut niciun meci sau că erau 2 meciuri în Liga Naţiunilor. E clar că oamenii mă pot judeca doar pentru acel baraj sau doar după primul meci cu Irlanda de Nord pentru că noi în timpul ăsta încercăm să pregătim anumite lucruri cu jucătorii”, a spus Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Mirel Rădoi va debuta pe banca naţionalei de seniori a României în meciul de baraj, cu Islanda. Partida este una capitală în vederea calificării la EURO. Barajul din Liga Naţiunilor pentru accederea la Campionatul European de la anul, dintre România şi Islanda, va avea loc spre sfârşitul lui 2020, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu. UEFA a anunţat că data este 8 octombrie.

Dacă se alegea luna noiembrie, meciul ar fi putut să nu aibă loc în Islanda, întrucât era de aşteptat ca terenul să nu se prezinte în cele mai bune condiţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri