Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

Cum s-a terminat conflictul din tabăra Realului, din pauza meciului cu Gladbach. Reacţia lui Zidane

Real Madrid Publicat pe 30 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19570532/1/zinedine-zidane.jpg

Zinedine Zidane a vorbit pe seama conflictului care a avut loc la pauza meciului din Liga Campionilor, pe care Real Madrid l-a jucat contra nemţilor de la Borussia Monchengladbach. Francezul a dat asigurări că totul s-a reglat, iar în echipa lui nu mai există neînţelegeri.

Şi-au vorbit şi totul este în regulă, nu există nicio problemă. Mi s-au spus şi mie astfel de lucruri”, a declarat Zidane, despre starea de nervozitate care s-a simţit în rândul echipei sale încă de la pauza meciului, atunci când a avut loc o discuţie destul de aprinsă între Benzema şi Mendy.

Atacantul i-a cerut lui Mendy să nu îi mai pasese lui Vinicius, ci doar lui. Jurnaliştii spanioli au publicat azi discuţia dintre cei doi fotbalişti, care a avut loc pe tunelul care face legătura dintre vestiare şi teren.

Face numai ce vrea! Pasează-mi mie! Nu-i mai pasa lui, frate...Mamă! Joacă împotriva noastră", i-a spus Benzema lui Mendy, conform jurnaliştilor iberici de la Marca.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele