Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

Cum va arăta echipa FCSB-ului la meciul cu U Cluj. Ce soluţii are Elias Charalambous

Superliga Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21496809/2/cha.jpg

FCSB se va deplasa luni în Ardeal pentru meciul cu "U" Cluj. Partida va fi transmisă cu începere de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Ce echipă va alinia Elias Charalambous

Se pare că problemele de lot continuă să apară la liderul Superligii. Florinel Coman nu a evoluat în partida cu UTA, iar Darius Olaru nu a putut juca împotriva Farului.

Pe când lucrurile păreau că s-au aşezat, FCSB a primit două lovituri în decurs de două zile. Vineri, Pantea s-a accidentat grav, iar Alexandru Băluţă a devenit indisponibil din cauza unei răceli.

Elias Charalambous, tehnicianul "roş-albaştrilor" nu îşi face griji înaintea duelului cu "U" Cluj, deşi lotul cu care se vor deplasa Ardeal este unul destul de subţire.

“Îl avem şi pe Pandele, dar şi copii de la a doua echipă care ne-ar putea ajuta. Suntem ok la capitolul ăsta, putem găsi soluţii. 100% pot juca în echipă, din momentul în care ajung să se antreneze cu noi, toţi jucătorii sunt pregătiţi să joace.

De ce nu avem soluţii pe bancă? Avem multe soluţii în ofensivă, după cum aţi văzut în ultimul meci jucat noi nu depindem de un atacant, avem jucătorii în atac care îşi pot schimba poziţiile, aţi văzut în multe meciuri.

Nu depindem de un stil de joc specific, cu un nouar înalt, nu suntem genul ăla de echipă. Coman poate juca în faţă, Olaru, Tavi, Miculescu sunt alţi jucători care pot juca în faţă, avem multe soluţii acolo, cred că suntem bine”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă premergătoare meciului.

Eliash Charalambous a prefaţat meciul de luni şi se consideră că nu partida cu ardelenii nu va fi deloc uşoară. FCSB este liderul din Superliga, cu 54 de puncte, la 6 lungimi de Rapid, care ocupă locul secund.

 

"Legat de meciul de mâine, ştim că va fi unul greu, unul în deplasare şi trebuie să fim din nou pregătiţi pentru un meci important. Jucătorii mei sunt pregătiţi, mergem acolo să ne luptăm pentru cele trei puncte, acesta este obiectivul nostru.

Spun mereu că avem un lot bun, de care sunt mulţumit, fac parte din fotbal accidentările. Trebuie să găsim soluţii, am încredere în toţi fotbaliştii pe care îi avem şi vom găsi soluţii.

Întâlnim o echipă foarte bună, echipă care aspiră să ajungă în play-off. Suntem pregătiţi pentru încă un meci dificil, dar vrem să luăm cele trei puncte" , a fost analiza făcută de antrenorul echipei bucureştene.

Nana Antwi ar putea debuta

Tehnicianul cipriot a anunţat că Nana Antwi ar bifa primele minute în tricoul roş-albaştrilor.

"Nana Antwi va fi în lot. Toţi jucătorii care fac parte din lot au şansa să joace desigur. U Cluj e o echipă care are mulţi jucători experimentaţi, s-a văzut în meciul tur, dar mâine va fi alt meci şi vom da totul astfel încât să câştigăm" , a mai spus Elias Charalambous.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele