Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

Dan Petrescu a recunoscut că anumiţi fotbalişti ai CFR-ului nu au luat salariile: ”Trebuie să înţelegem că e o situaţie specială. Banii se vor lua”

Superliga Publicat pe 8 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19445269/1/cfr-cluj-bucurie-jucatori.jpg

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a confirmat faptul că mai mulţi jucători de la echipă nu au primit toţi banii pe care îi aveau în contracte, din cauza pandemiei. Printrei ei se numără şi Damjan Djokovic, cel mai vocal fotbalist al ardelenilor, cu privire la neplata salariilor.

Am văzut ce a spus Djokovic despre datorii. În pandemie, nu e uşor nicăieri în fotbal. Trebuie să înţelegem că e o situaţie specială. Banii se vor lua. Nu există echipe în lumea asta care să nu aibă probleme”, a declarat Petrescu pentru gsp.ro.

Aducerea lui Damjan Djokovic la FCSB nu este o ipoteză improbabilă. Cel puţin pentru fotbalist, care se vede jucând la rivala CFR-ului. Mijlocaşul a declarat că este tentat de o experienţă în Bucureşti, dacă va fi dorit. Asta după ce Gigi Becali a declarat că nu s-a gândit până acum la o astfel de mutare.

Un lucru e cert, Djokovic ar accepta propunerea eventuală, mai ales că în multe rânduri a fost nemulţumit de cele întâmplate la CFR Cluj, mai ales după instaurarea pandemiei, din cauza restanţelor financiare. Fotbalistul se vede capabil să ia titlul în Casa Liga 1 şi cu FCSB.

E posibil. Din câte ştiu, am fost apreciat de patronul de la FCSB, îi mulţumesc. Dacă sunt apreciat e ceva în plus, cel mai important e să dai totul pe teren. Au fost în luptă până când am câştigat norocos contra lor în Gruia. Calitate şi potenţial are FCSB, o să fie o echipă mai puternică anul viitor.

Ce am învăţat cel mai mult de la Petrescu e că estetica nu contează. Spiritul de grup e cel mai important, trebuie să ai o echipă care să lupte unul pentru celălalt pe teren, acesta a fost conceptul nostru de succes în ultimii 3 ani”, a declarat Djokovic, pentru ProSport.

Djokovic e de 3 ani la CFR Cluj. În acest timp a jucat în 127 de meciuri, a marcat 13 goluri şi a oferit 15 pase decisive. Şi-a trecut în palmares 4 trofee, 3 campionate şi o Supercupă a României. Contractul său cu ardelenii expiră peste doi ani.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele