Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Dan Petrescu a vrut să 'fure' un membru al staff-ului lui Marius Şumudică! "M-au sunat cei de la Kayseri"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19874773/2/sumi-petrescu.jpg

Marius Şumudică a dezvăluit că Dan Petrescu a vrut să aducă la Kayserispor un membru al staff-ului său, dar fostul antrenor de la Gaziantep a blocat această mutare. Şumudică a declarat că Petrescu va avea o misiune grea să evite retrogradarea la Kayseri.

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor, echipă cu care a semnat un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

După 17 meciuri, Kayserispor ocupă locul 18 din 21 în clasamentul Superligii Turciei. Dan Petrescu îi va antrena pe Denis Alibec, Cristi Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

Meciul de debut pentru Dan Petrescu va fi în deplasare cu Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică, sâmbătă. La Gaziantep joacă Alin Toşca şi Alexandru Maxim.

"Îi doresc baftă lui Dan Petrescu. E o provocare, nu va fi uşor. Cu siguranţă, obiectivul este să scape de retrogradare. Are doar 16 puncte în momentul de faţă. M-au sunat cei de la Kayseri să-mi ceară un asistent, să-l ajute pe Petrescu, şi nu am fost de acord. Asistentul respectiv va fi plătit de mine atât timp cât va sta acasă. Asistentul meu e turc şi voiau să-l ia ca să lucreze cu Petrescu. Dar asistentul m-a sunat şi mi-a zis ‘Şumi, nu plec de lângă tine’. Va primi acelaşi salariu cât va sta acasă, apoi va face parte din staff-ul meu când voi găsi o nouă echipă", a spus Marius Şumudică la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt