Ultima oră
Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport
OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu
Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul
Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo" Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo"
Cristian Dulca este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal feminin Cristian Dulca este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal feminin
A uitat complet de Dinamo! Aleix Garcia, încântat de transferul în La Liga. ”Mă identific cu stilul lui Eibar. Este o echipă ofensivă, care preferă să facă un pressing avansat” A uitat complet de Dinamo! Aleix Garcia, încântat de transferul în La Liga. ”Mă identific cu stilul lui Eibar. Este o echipă ofensivă, care preferă să facă un pressing avansat”

Dan Petrescu a vrut să 'fure' un membru al staff-ului lui Marius Şumudică! "M-au sunat cei de la Kayseri"

Alte campionate externe Publicat de Andrei Ionascu pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19874773/2/sumi-petrescu.jpg

Marius Şumudică a dezvăluit că Dan Petrescu a vrut să aducă la Kayserispor un membru al staff-ului său, dar fostul antrenor de la Gaziantep a blocat această mutare. Şumudică a declarat că Petrescu va avea o misiune grea să evite retrogradarea la Kayseri.

Dan Petrescu a fost prezentat oficial la Kayserispor, echipă cu care a semnat un contract pe un an şi jumătate, cu opţiune de prelungire pentru încă un an.

După 17 meciuri, Kayserispor ocupă locul 18 din 21 în clasamentul Superligii Turciei. Dan Petrescu îi va antrena pe Denis Alibec, Cristi Săpunaru şi Silviu Lung Jr.

Meciul de debut pentru Dan Petrescu va fi în deplasare cu Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică, sâmbătă. La Gaziantep joacă Alin Toşca şi Alexandru Maxim.

"Îi doresc baftă lui Dan Petrescu. E o provocare, nu va fi uşor. Cu siguranţă, obiectivul este să scape de retrogradare. Are doar 16 puncte în momentul de faţă. M-au sunat cei de la Kayseri să-mi ceară un asistent, să-l ajute pe Petrescu, şi nu am fost de acord. Asistentul respectiv va fi plătit de mine atât timp cât va sta acasă. Asistentul meu e turc şi voiau să-l ia ca să lucreze cu Petrescu. Dar asistentul m-a sunat şi mi-a zis ‘Şumi, nu plec de lângă tine’. Va primi acelaşi salariu cât va sta acasă, apoi va face parte din staff-ul meu când voi găsi o nouă echipă", a spus Marius Şumudică la DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt