Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Dan Petrescu are cel mai mare contract din Casa Liga 1! Cât câştigă în comparaţie cu Reghecampf şi Iordănescu şi cum arată "duelul" primelor speciale

Superliga Publicat pe 14 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20393818/1/dp2.jpg


CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova se vor lupta şi în acest an pentru titlul din Casa Liga 1, iar duelul celor trei va fi şi o bătălie a antrenorilor de top: Dan Petrescu, Edward Iordănescu şi Laurenţiu Reghecampf. Dintre cei trei, Bursucul are cel mai mare contract, câştigând lunar aproape cât Edi şi Reghe la un loc.
 
Conform gsp.ro, Dan Petrescu va încasa o primă de instalare de 50.000 de euro, dar şi un salariu lunar net în valoare de 25.000 de euro, adică cel mai mare din Casa Liga 1. Prin comparaţie, Reghecampf şi Iordănescu vor primi "doar" câte 15.000 de euro. De altfel, contractul fundaşului dreapta se întinde pe trei ani, în timp ce înţelegerea lui Reghecampf e pe două sezoane, iar a lui Iordănescu până vara viitoare.
 
La capitolul prime pentru titlu, Dan Petrescu şi-a asigurat 100.000 de euro, Reghecampf a stipulat în contract aceeaşi sumă, în timp ce Iordănescu nu are o asemenea clauză.
 
Şi în ceea ce priveşte performanţele europene Bursucul are întâietate: 700.000 de euro dacă duce echipa în grupele Ligii, 300.000 de euro pentru Europa League şi 50.000 de euro pentru Conference League. Prin comparaţie, Reghecampf va primi 500.000 de euro în cazul în care duce Craiova în Ligă, 300.000 de euro pentru grupele Europa League şi 150.000 de euro pentru Conference. Din nou, Iordănescu nu a dorit o asemenea clauză.
 
Legat de potenţiala reziliere unilaterală a contractului, Petrescu va primi 400.000 de euro dacă va fi dat afară, Iordănescu s-ar alege cu 500.000 de euro, iar Reghecampf cu 300.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele