Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

Dănciulescu: "S-a făcut dreptate!". Discursul după rămânerea lui Dinamo în Casa Liga 1

Superliga Publicat pe 6 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19443532/3/dan.jpg

 
Trecerea la sistemul cu 16 echipe în sezonul viitor din Casa Liga 1 înseamnă rămânerea lui Dinamo pe prima scenă a fotbalului românesc, iar vestea nu poate decât să-l bucure pe Ionel Dănciulescu, cel care recunoaşte că a avut, totuşi, ceva emoţii.
 
Trupa din Ştefan cel Mare a fost la un pas de retrogradare, însă votul celor 14 din cluburi din Casa Liga 1 îi dă şansa să rămână pe linia de plutire. Iar Ionel Dănciulescu rămâne fidel discursului din ultimele săptămâni, unul prin care transmite că ar fi fost nedrept ca echipa sa să fie trimisă în Liga 2 fără să joace acelaşi număr de meci cu al adversarelor directe din lupta pentru evitarea retrogradării: „S-a făcut dreptate. Era nedrept ca o echipă să retrogradeze neavând acelaşi număr de jocuri ca celelalte competitoare. Sper ca acest sistem să aducă în plus calitate şi valoare în fotbalul românesc. Acesta a fost un sezon de tranziţie şi sper să fim mult mai pregătiţi din toate punctele de vedere. Emoţii am avut într-o oarecare măsură. Având regulamentele în mână şi factorul moral, până la urmă. Nu poţi să retrogradezi aşa o echipă”, a declarat managerul lui Dinamo, la AntenaSport.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele