Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Data la care încep meciurile din Liga Campionilor!

Champions League Publicat pe 22 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19398995/1/liga-campionilor.jpg

Liga Campionilor şi Liga Europa se reiau din faza optimilor de finală. Calendarul a fost dat publicităţii de UEFA. Astfel, primele meciuri vor avea loc în cea de a doua competiţie europeană ca importanţă, în perioada 5-6 august. Liga Campionilor va avea loc în zilele imediat următoare, 7-8 august.

  • Partidele sunt transmise de posturile Look

Terminarea sezonului din competiţiile europene se va face într-un mod diferit de cel stabilit iniţial. ”Final Eight” în Liga Campionilor şi Liga Europa, asta pregătesc oficialii de la UEFA pentru acest sezon. Forul vrea ca stagiunea să se închidă cu un turneu la care să participe cele mai bune opt echipe din fiecare competiţie şi care se vor înfrunta într-o singură manşă. Sferturile de finală se vor disputa în patru zile consecutive, în perioada 12-15 august, semifinalele vor fi programate pe 18 şi 19 august, iar finala va avea loc pe 23. Totul se va întâmpla în Portugalia, la Lisabona.

În Liga Campionilor, s-au calificat în sferturi RB Leipzig, Atalanta, PSG şi Altetico Madrid, dar mai sunt de disputat meciurile retur între Bayern Munchen - Chelsea, Manchester City - Real Madrid, Juventus - Lyon şi Barcelona - Napoli. Cele care se vor impune, vor merge alături de cele patru deja calificate la ”Final Eight”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri