Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

David Popovici şi Andrei Anghel, în finale la Sette Colli Trophy

Sporturi Publicat pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21236584/1/popovici1.jpg

Ziua a doua a puternicului concurs de înot de la Roma - Sette Colli Trophy – a adus două calificări în finale pentru sportivii delegaţiei României: David Popovici, la 100 m liber, şi Andrie Anghel, la 50 m spate.

În seriile de la 100 m liber, campionul european şi mondial, David Popovici s-a calificat cu primul timp în finala de diseară. El a terminat cele două lungimi de bazin cu timpul de 48.35 s şi va înota de pe culoarul al patrulea în finala programată la ora 20:11, ora României.

Pe de altă parte, Andrei Anghel a înotat şi el excelent în seriile de la 50 m spate şi s-a calificat în finala de diseară cu al doilea timp.

Elevul lui Marius Grigore a încheiat seria sa cu timpul de 25.22 s, cu doar 00.20 s mai puţin decât italianul Thomas Ceccon. Andrei va concura în finală de la ora 19:20, ora României.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele