Ultima oră
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”
FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara FRF a anunţat echipele care au primit licenţa pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara

Dennis Man, fără şanse la transferul în Serie A. Antrenorul care-l dorea a fost demis!

Stranieri Publicat pe 17 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20556455/1/dm.jpg


Şansele lui Dennis Man (23 de ani) de a se transfera la Sampdoria şi a reveni, astfel, în Serie A s-au risipit odată cu demiterea lui Roberto D'Aversa, antrenorul cu care a lucrat la Parma.
 
În ultimele săptămâni, D'Aversa a insistat pentru aducerea mijlocaşului român cu care s-a înţeles foarte bine în perioada petrecută la Parma, iar Sampdoria a înaintat mai multe oferte, de împrumut şi cumpărare definitivă, pe care, însă, americanul Kyle Krause le-a declinat. Asta în ciuda faptului că românul e departe de vârful de formă arătat sezonul trecut şi nu reuseşte să se impună ca titular în Serie B.
 
Luni, însă, toate calculele antrenorului, şi implicit ale lui Man, au fost date peste cap. Nemulţumiţi de seria negativă a echipei, care nu a câştigat în ultimele cinci etape şi a strâns trei eşecuri consecutive, şefii Sampdoriei l-au dat afară pe D'Aversa, invocând pericolul iminent al retrogradării, în contextul în care echipa e pe locul al 15-lea, la patru puncte de prima poziţie care duce în Serie B.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele