Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

"Depinde de câteva ore sau zile!". Gică Popescu, anunţ despre fuziunea dintre Viitorul şi Farul

Superliga Publicat pe 12 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20242678/1/g1.jpg


Gică Popescu a anunţat, sâmbătă, că fuziunea dintre Viitorul şi Farul se va realiza zilele viitoare, iar noua echipă îşi va juca meciurile de acasă pe terenul de la Ovidiu.
 
Ciprian Marica şi Gică Hagi au discutat intens în ultimele zile despe forma finală a proiectului şi, după cum spune fostul fundaş al Generaţiei de Aur, cei doi au ajuns la un numitor comun. În perioada următoare se vor semna şi actele, iar noul sezon va prinde oraşul Constanţa cu o singură echipă în Casa Liga 1:
 
”E pe drumul cel bun fuziunea. Se va realiza în perioada următoare. Depinde de câteva ore sau zile. Academia Hagi va rămâne Academia Hagi, sunt două identităţi diferite. Viitorul se va transforma în Farul Constanţa.
 
Vom structura numele, dar juridic va rămâne aceeaşi. Vom juca tot la Viitorul, nu se va schimba absolut nimic. Din punct de vedere juridic, lucrurile au fost făcute într-un anumit mod, dar în campionatul viitor va fi Farul Constanţa", a declarat Gică Popescu, la Pro X.
 
”Noi speram că într-un timp relativ scurt să se construiască şi un nou stadion, dar până atunci vom juca la Ovidiu", a mai transmis fostul căpitan al Barcelonei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele