Ultima oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Dezastru pentru o formaţie din Liga 1! Primarul a anunţat insolvenţa

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 20 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20436920/1/universitatea-craiova-academica-clinceni-liga-1-casa-pariurilor-18-10-2021.jpg

Academica Clinceni, formaţia abia preluată de Ionuţ Chirilă, are mari probleme atât din punct de vedere sportiv, cât şi financiar. În prezent ocupă ultimul loc în Casa Liga 1, cu doar 3 puncte adunate.

Primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, a prezentat public situaţia grea de la echipă şi a anunţat că se apropie de intrarea în insolvenţă.

„Clubul trece prin momente grele. E adevărat că nu s-au plătit salariile în ultimele 4 luni. Din ce ştiu însă, niciun jucător nu şi-a depus memoriu momentan. Sunt demersuri pentru a intra în insolvenţă, dar nu e nimic concret momentan. Dosarul e pregătit.  

Am făcut eforturi pentru a atrage sponsori lângă noi, dar nu am găsit pe nimeni. «Voi sunteţi o comună mică, nu aveţi putere financiară, n-ai tradiţie, istorie», aşa ne-au spus. E păcat pentru eforturile pe care le-am făcut în ultimii ani. Sunt şanse mari să intrăm în insolvenţa în zilele următoare.

Acest proiect s-a bazat în principal pe drepturile TV şi foarte puţin de sponsori. În vară, din punctul meu de vedere nu trebuia să ne grăbim cu transferurile. Puteam să împrumutăm mai mulţi jucători de la FCSB, jucători tineri, dar cei din club au vrut să aibă propriii fotbalişti. Financiar aveam mai multe şanse de redresare dacă luam jucători împrumut”, a declarat Budeanu, la DigiSport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele