Ultima oră
EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!" EXCLUSIV | Încă o echipă din România ia exemplul lui Dinamo: "Intră în insolvenţă pe 4 august!"
JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală JO 2020, Box | Claudia Nechita s-a oprit în sferturile de finală
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Coreea de Sud se distrează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0, scor lacare suntem eliminaţi. Coreea de Sud se distrează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian

Dialogul dintre Mutu şi Haruţ, la golul maghiarilor. Selecţionerul, reacţie chiar în timpul meciului

România U21 Publicat pe 28 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20084265/1/ungaria-u21-romania-u21-budapesta-27-03-2021-cristi-stavri-18.jpg

Meciul dintre România U21 şi Ungaria U21 a fost marcat de foarte multe decizii luate în favoarea ţării gazdă a competiţiei. Una dintre cele mai mari greşeli de arbitraj a avut loc la scorul de 0-0, când Denis Haruţ a fost faultat de un adversar. Ulterior, la atacul care a reieşit în urma situaţiei respective, magharii au marcat.

S-a aflat discuţia care a avut loc între Adrian Mutu şi Denis Haruţ, potrivit ProSport:

Mutu: ”Denis, nu se poate să cazi! Dacă poţi să stai pe picioare, stai pe picioare! Haide, nu se poate aşa…”.

Haruţ: ”M-a împins!”.

Mutu: ”Nu contează! Trebuia să rămâi pe picioare sau să joci simplu, cu mingea afară”.

Haruţ: ”Nu aveam cum să rămân, chiar m-a împins”.

România U21 a trecut de Ungaria U21, la EURO, în ciuda unui arbitraj penibil. Cu toate acestea, maghiarii au tupeul să spună că nu îi interesează ce s-a întâmplat prin prestaţia unui anume central belgian, care a făcut greşeli flagrante, la anumite faze extrem de clare. Federaţia Maghiară de Fotbal nu a vrut să comenteze deciziile, părând afectată, conform unui comunicat, de înfrângere.

Deşi în acest meci s-au văzut îmbunătăţiri faţă de precedentul joc din grupă, naţionala Ungariei nu a reuşit, din nefericire, să îşi atingă obiectivul, acela de a câştiga. În ceea ce priveşte celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum.

Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe reţelele de socializare au fost şterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privinţă”, a transmis departamentul de comunicare al Federaţiei Maghiare de Fotbal.

Jurnaliştii din Ungaria au fost şi mai categorici şi total lipsiţi de sportivitate, într-un meci în care echipa pregătită de Adrian Mutu a luptat cu ”vântul” în faţă.

”În ciuda victoriei, jurnaliştii şi managerii din România au fost mai îngrijoraţi de arbitraj. Ei spus că arbitrul belgian Lawrence Visser a făcut două greşeli care au afectat rezultatul: un penalty în minutul 50 la Andrei Ciobanu, şi un un fault la acţiunea premergătoarea golului Ungariei”, a scris publicaţia maghiară Nemzeti Sport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele