Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

"Dinamo ar trebui să fie desemnată câştigătoarea Cupei României" Argumentul lui Mihalcea pentru această decizie :)

Superliga Publicat pe 25 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19314832/1/adi-mihalcea.jpg

Propunere inedită făcută de Adrian Mihalcea, în contextul pandemiei de coronavirus care a forţat fotbalul din România să intre într-o pauză forţată.

Nu se ştie când va fi reluat campionatul, iar printre variantele de criză există inclusiv o îngheţare a sezonului, cu omologarea clasamentului din momentul suspendării. Nici în Cupa României nu se ştie dacă se va mai juca, dar Mihalcea spune că Dinamo ar merita să primească direct trofeul. Motivul? Mihalcea spune că Dinamo e ultima echipă care a câştigat Cupa României dintre cele patru rămase în cursă. Uită însă că FCSB a luat Cupa în 2015, în timp ce ultimul trofeu al "câinilor" datează din 2012. Dinamo a mai jucat o finală, în 2016, dar a pierdut-o în faţa CFR-ului.

Sepsi, Poli Iaşi, FCSB şi Dinamo sunt cele patru echipe calificate în semifinalele Cupei României 2019-2020

"Dacă se întrerupea campionatul pentru maxim o luna, aş fi profitat de perioadă, dar această pauză atât de lungă nu mă ajută deloc.

Sunt convins că niciun sportiv nu va sta degeaba în acest timp, poţi să te pregateşti. Când eram în Italia, ştiu că pauza de vara era de o lună şi jumătate. Ai nevoie de un timp de revenire de 1 la 1 cu pauza. Fotbaliştii vor avea probleme financiare mari. Dacă în Liga 1 nu sunt jucatori care câştigă puţin, cei din ligile inferioare trăiesc de pe o zi pe alta. Va fi o criză financiară după această criză provocată de coronavirus.

Dacă nu se va juca Cupa României, lui Dinamo ar trebui să i se dea trofeul pentru că dintre cele ramase în competiţie, e ultima care a câştigat Cupa. Nu cred că se va relua campionatul în mai. Ori începem în iunie şi avem meciuri din 3 in 3 zile, ori îl îngheţăm şi rămâne clasamentul din momentul actual. Ar fi ideal să jucăm toată vara, nu mai ţinem cont nici de căldură, nici de ore, dar ar fi bine să jucăm
", a declarat Adrian Mihalcea la PRO X.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele