Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

Dinamo face încă un anunţ important! Handbalistul a semnat contractul

Handbal Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19378611/1/dinamo-handbal.jpg

Echipa de handbal masculin- Dinamo continuă campania de prelungire a contractelor jucătorilor, a căror înţelegere este scadentă în vara acestui an. Recent, ”câinii” au anunţat că au ajuns la un consens şi cu extrema stângă Nicuşor Negru.

Nicu Negru va continua la Dinamo încă un sezon, astfel ca din campionatul următor vom avea formulă exclusiv românească pe cele doua extreme. Negru şi Asoltanei (stânga), respectiv Ghionea şi Gavriloaia (dreapta) vor acoperi extremele. Astfel va fi asigurata şi cerinţa federatiei de a avea permanent doi jucători români în teren”, a anunţat clubul dinamovist. Dinamo a ajuns la un acord şi cu jucătorii Kamel Alouini, Ante Kuduz şi Mamdouh Shebib, cu privire la prelungirile contractelor. Anunţul este unul foarte important, întrucât echipa primit o serie de ştiri proaste în ultimele săptămâni, toate din cauza pandemiei de COVID-19. A fost dată afară din Liga Campionilor şi nu va fi desemnată campioană a României, deşi FRH a blocat sezonul.

Dinamo a făcut şi două transferuri de calibru. Valentin Ghionea a venit să aducă un plus valoare echipei, iar la câteva zile distanţă a semnat şi Javier Humet, de la Steaua.

Federaţia Română de Fotbal a decis să ”îngheţe” actuala stagiune! Acest aspect va avea repercusiuni asupra echipelor, întrucât nu vor fi desemnate campioanele pe baza clasamentului actual. Astfel, din liga feminină, în Liga Campionilor va merge Râmnicu Vâlcea, iar CSM Bucureşti este nevoită să aştepte un wild card din partea organizatorilor competiţiei europene. La băieţi va fi aceeaşi situaţie, dar va fi afectată Dinamo. Chiar dacă este pe primul loc în Liga Naţională, nu va fi desemnată campioană şi va aştepta wild card din partea Ligii Campionilor. De ce a fost laută decizia?

Federaţia Română de Handbal s-a văzut pusă într-o situaţie foarte dificilă, întrucât, din precizările preşedintelui Alexandru Dedu, EHF a transmis că ligile europene interne trebuie să anunţe participantele în Liga Campionuilor până pe 1 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele