Ultima oră
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-5, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-5, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia
Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!” Acuzaţii dure ale lui Paul Pogba la adresa lui Jose Mourinho: ”Aceasta este diferenţa!”
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
Horia Mladinovici arbitrează primul meci din play-off-ul Ligii 1, ediţia 2020/2021
EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!” EXCLUSIV | Un antrenor cu experienţă în Liga 1 se propune la Petrolul: ”Ar fi senzaţional pentru mine să merg acolo!”

Directorul tehnic al Federaţiei Japoneze de Karate demisionează după acuzaţii privind rănirea la antrenament a unei campioane mondiale din 2016

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20103956/1/ka.jpg

Masao Kagawa, directorul tehnic al Federaţiei Japoneze de Karate a demisionat după acuzaţii privind rănirea la antrenament a unei campioane mondiale din 2016, Ayumi Uekusa.

Sportiva de 28 de ani, care urmează să participe şi la JO de la Tokyo, la versiunea 61 kg kumite, susţine că antrenorul său a lovit-o la faţă cu o sabie de bambus, iar la antrenamente ţipa frecvent la ea, în special în legătură cu viaţa personală.

Uekasa a explicat că din cauza acestor metode a ajuns să aibă un nivel de stres foarte mare, lucru ce i-a afectat încrederea în ea.

Kagawa a recunoscut că a folosit o sabie din bambus pentru a o obliga pe sportivă să pareze loviturile. El susţine că niciodată nu a dorit să o accidenteze, dar a recunoscut "ruptura de încredere" cu sportiva..

"Pentru a încheia rapid cazul, am decis să demisionez", a spus Kagawa.

"Să-l văd pe instructorul meu fiind atât de dur m-a făcut să plâng în drumul spre dojo. Antrenamentul devenise un mediu sufocant şi stresant, aşa că erau momente în care pur şi simplu stăteam acasă", a scris Uekasa pe blog.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele