Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Dorin Goga, mesaj special cu ocazia retragerii, pentru fanii Universităţii Cluj. ”Visele copilului de 10 ani au devenit realitate sub culorile alb negruextraordinară”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19892791/1/goga.jpg

Veteranul Dorin Goga (36 de ani) a decis să se retragă, chiar de la echipa unde s-a lansat în fotbalul mare, Universitatea Cluj. Atacantul este un simbol al ardelenilor în ultimele sezoane, el fiind alături de club şi în ligile inferioare. Din păcate suporterii vor trebui să se resemneze că fostul lor om de gol nu va mai putea fi admirat din tribunele de pe Cluj Arena.

Goga este posibl să rămână la echipă. Cei de la Liga2.ro scriu că i s-a propus un post în cadrul staff-ului, care urmează să fie analizată de fostul fotbalist şi să ia o decizie în foarte scurt timp.

El este singurul fotbalist care a marcat peste 100 de goluri la ”U” Cluj şi de asemenea deţine recordul pentru unicul jucător care a punctat pentru ”şepcile roşii” la nivelul celor patru ligi. Nu i-a uitat pe fanii care l-au aclamat peste tot şi a ţinut să le transmită un mesaj special.

”De la vârsta de 10 ani, când am îmbrăcat prima dată tricoul lui ”U”, şi până acum s-au adunat 18 ani în care am evoluat la această echipă. 18 ani cu „U” pe piept, o onoare şi o bucurie extraordinară. Visele copilului de 10 ani au devenit realitate sub culorile alb negru.

Le mulţumesc suporterilor pentru toată susţinerea lor şi, când se va putea, îi aştept pe stadion.

Mulţumesc “U” şi HAI “U”!!!”
, a fost mesajul emoţionant al fostului atacant, pentru fanii ”şepcilor roşii”.

  • Dorin Goga are o selecţie în echipa naţională, sub comanda lui Victor Piţurcă, în 2012, într-o partidă amicală câltigată contra Turkmenistanului, cu scorul de 4-0.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele