Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Dorinţă împlinită pentru Sven-Goran Eriksson! Va face parte din staful lui Liverpool la meciul amical cu Ajax

Liverpool Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21491591/1/legende.jpg

Sven-Goran Eriksson, care a dezvăluit luna trecută că suferă de cancer în fază terminală, va face parte din staful echipei Liverpool pentru un viitor meci caritabil.

Fostul manager al Angliei a declarat luna trecută pentru Sky News că "şi-a dorit întotdeauna să fie managerul lui Liverpool".

În urma unei campanii din partea fanilor clubului pentru a-i îndeplini dorinţa lui Eriksson, Liverpool a anunţat: "Suntem încântaţi să confirmăm că Sven-Goran Eriksson va face parte din echipa de conducere a LFC Legends pentru meciul cu Ajax Legends de pe Anfield, pe 23 martie. Fostul selecţioner al Angliei se va alătura lui Ian Rush, John Barnes şi John Aldridge, pentru meciul anual de caritate al Fundaţiei LFC".

"Toţi cei care au legătură cu clubul şi cu LFC Foundation aşteaptă cu nerăbdare să-l întâmpine cu căldură pe Sven, fan LFC, şi pe familia sa pe Anfield - şi să-l vadă în banca de rezerve în ziua respectivă - pentru o ocazie fantastică de strângere de fonduri", a precizat clubul englez.

La începutul lunii ianuarie, fostul selecţioner al Angliei, care suferă de cancer pancreatic şi mai are de trăit aproximativ un an în "cel mai bun caz", i-a spus lui Niall Paterson, de la Sky News, despre regretul său fotbalistic de a nu fi preluat niciodată cârma echipei de pe Anfield.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele