Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Drama unui fost campion al României cu Oţelul Galaţi. ”Aveam stări de leşin, de ameţeli, nu mă simţeam bine la antrenamente”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20158037/1/sal.jpg

Fostul jucător Adrian Sălăgeanu (38 de ani) a povestit cea mai mare dramă a vieţii sale. El s-a luptat cu hepatita, o boală extrem de dificilă, ce lasă urme adânci, dar în ciuda greutăţilor nu a renunţat la fotbal.

Simptomele au apărut la pe când evolua la Gloria Bistriţa. În prezent, fostul fundaş s-a stabilit în Anglia, unde lucrează la un proiect al unei academii de fotbal.

„A fost destul de complicat. Înaintea unui meci cu FC Naţional (n.r - în perioada în care evolua la Gloria Bistriţa), eu deja nu mă simţeam bine, nu eram în apele mele. La pauza acelui meci, simţeam că pur şi simplu nu mai pot. M-am dus la Coroian sau la Sandu Negrean - aveam o relaţie bună cu ei, deşi eram mai tinerel - şi le-am spus: «Vă rog frumos, spuneţi-i lui Ovidiu Sabău să mă scoată. Nu ştiu ce-i cu mine, dar nu mai pot». Mă certase Sabău în prima repriză, pe bună dreptate.

M-a scos de pe teren, am mers direct la duş, apoi în cameră, unde am dormit până a doua zi pe la ora 21:00. Meciul fusese la ora 14:00, 15:00 ziua. Am dormit destul de mult. În următoarea lună, mi-am făcut anumite analize, dar doctorii mi-au spus că sunt în regulă. Totuşi, aveam stări de leşin, de ameţeli, nu mă simţeam bine la antrenamente.

Timp de o lună, eram certat pentru că nu-s profesionist şi nu dau totul la antrenamente. Slăbisem undeva la şapte, om kilograme într-o lună. Stăteam noaptea cu mama şi tata la telefon, le spuneam că mi-e rău, că nu mai pot. Într-o dimineţă, tata mi-a zis: «Nu mă interesează, îmi bag...în el de fotbal, vino acasă!» M-am urcat într-un microbuz şi am plecat acasă”,
a declarat Sălăgeanu, pentru Gazeta Sporturilor.
 

  • De-a lungul carierei, acesta a trecut pe la: Gloria Bistriţa, Oţelul Galaţi, Vaslui sau ASA Târgu Mureş.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri