Ultima oră
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV
Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta" Cernea, apărat după ce a bruscat un copil de mingi! "L-a împins puţin cu burta"

E anunţată revenirea lui Zinedine Zidane! Surpriză de proporţii

Bayern Munchen Publicat pe 18 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21496811/1/zizou-fb.jpg

E ceva timp de când se vorbeşte că antrenorul Thomas Tuchel ar putea pleca de la Bayern Munchen, conducerea nefiind foarte mulţumită de modul în care se comportă echipa în confruntările din Bundesliga şi Liga Campionilor. Dat fiind faptul că turul din fazele eliminatorii ale competiţiei europene, Lazio, a fost pierdut, reapar în centrul atenţiei nume care ar putea să preia clubul bavarez.

  • Bundesliga şi Liga Campionilor se văd LIVE pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia PrimaPlay.ro!

Din nou, în centrul atenţiei revine numele lui Zinedine Zidane, care a fost dorit în ultimele luni de conducerea Bayernului. Însă, fostul tehnician al Realului a refuzat discuţiile pentru că dorea să devină selecţionerul Franţei, lucru care nu s-a întâmplat până la urmă, pentru că înţelegerea cu Didier Deschamps a fost prelungită de anul trecut.

Zinedine Zidane, dorit de Bayern Munchen! 

Zinedine Zidane (51 de ani) este fără contract de mai bine de un an, dar revenirea în antrenorat se poate produce în viitorul apropiat. Deşi a refuzat oferte de la cluburi importante, francezul era decis să accepte propunerea Federaţiei Franceze de Fotbal, de a prelua naţionala, dar în cele din urmă s-a prelungit contractul cu Didier Deschamps.

Lunile trecute, francezul era de interes şi pentru Chelsea, care nu are cel mai bun parcurs în Premier League. Todd Boehly era decis să facă un efort financiar important şi să îl aducă pe Zinedine Zidane, pentru un contract cu multe zerouri, dar până la urmă discuţiile nu s-au finalizat pozitiv.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele