Ultima oră
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Grupele din preliminariile EURO 2023-tineret, competiţie găzduită de România şi Georgia
Iulian Matei s-a întors la Dinamo Iulian Matei s-a întors la Dinamo
OFICIAL | Andrei Prepeliţă şi-a pus ghetele în cui. Ce se va întâmpla cu fostul mijlocaş al naţionalei OFICIAL | Andrei Prepeliţă şi-a pus ghetele în cui. Ce se va întâmpla cu fostul mijlocaş al naţionalei
Un nou derapaj sexist al lui Gigi Becali: ”Vreau să fiu oaia lui Hristos şi nu am treabă cu femeile!” Un nou derapaj sexist al lui Gigi Becali: ”Vreau să fiu oaia lui Hristos şi nu am treabă cu femeile!”
Sepsi l-a readus de urgenţă pe Fejer Bela, pe care-l împrumutase în Ungaria
Sepsi l-a readus de urgenţă pe Fejer Bela, pe care-l împrumutase în Ungaria
FABULOS | De ce trebuia Ionuţ Luţu să-i transmită kilometrajul maşinii sale lui Sorin Cîrţu, după fiecare antrenament FABULOS | De ce trebuia Ionuţ Luţu să-i transmită kilometrajul maşinii sale lui Sorin Cîrţu, după fiecare antrenament

E oficial! S-a încheiat telenovela transferului lui Jadon Sancho: "Este foarte fericit!"

Borussia Dortmund Publicat pe 22 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19458483/1/sancho.jpg

Sebastian Kehl, oficialul clubului Borussia Dortmund, a anunţat că Jadon Sancho va continua la gruparea din Bundesliga cel puţin încă un sezon.

Dortmund a fost în tratative cu Manchester United pentru transferul lui Sancho la echipa de pe Old Trafford, însă cele două cluburi nu s-au înţeles, astfel că mijlocaşul ofensiv englez va continua la Borussia.

"Jadon este fericit să rămână. Are contract până în 2023. Îl văd pe teren şi este foarte fericit. Cu toţii suntem foarte fericiţi să îl avem lângă noi. Va fi aici cel puţin încă un sezon", a anunţat Sebastian Kehl, citat de Goal.

Englezul a fost transferat de Dortmund în urmă cu trei ani, de la Man City, pentru mai puţin de opt milioane de euro. Între timp, cota de piaţă a lui Sancho a explodat. La doar 20 de ani, Jadon Sancho valorează 117 milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

99 de meciuri, 33 de goluri şi 43 de pase decisive a strâns Sancho în tricoul Borussiei Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt