Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Echipele din Liga 1 nu mai suportă programul infernal din finalul sezonului. Rusescu: "Arătăm urât! Sunt surprins că mai suntem în picioare" VIDEO

Academica Clinceni Publicat de Andrei Ionascu pe 29 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20147923/1/rps5514.jpg

Academica Clinceni are patru eşecuri la rând în play-off-ul Ligii 1, după 0-1 la Sfântu Gheorghe cu Sepsi, în direct pe Look Sport. Ilfovenii acuză programul infernal, după ce au jucat trei meciuri în 7 zile. Atacantul Raul Rusescu şi fundaşul Florin Gardoş au declarat că sunt epuizaţi, iar oboseala afectează jocul echipei.

Academica Clinceni a fost dominată categoric la Sfântu Gheorghe, iar Nouvier a înscris în minutul 38.

Echipa pregătită de către Ilie Poenaru a primit 8 goluri în play-off şi a înscris unul singur.

"Sunt rezultate care ne supără, dar asta e realitatea. Sunt surprins că mai suntem în picioare, după aceste deplasări. Nu e uşor, încercăm să nu fim regina balului şi să rămânem cu punctele de acum. Ne dorim măcar o victorie, să marcăm goluri. Ăsta e fotbalul pe care îl practicăm, asta este! Obiectivul primordial era să ne calificăm în play-off, apoi ne-am propus să facem puncte, să jucăm fotbal. Cred că relaxarea, oboseala, condiţiile, arătăm urât în foarte multe momente. Este un joc care nu ne satisface. Aveam o mentalitate, un stil pe care le-am pregătit până în play-off. Dar acum arătăm slab şi consecinţa se vede pe teren. Programul este încărcat, am prins două deplăsări foarte lungi pe care le-am făcut cu autocarul. În primul rând, ne dorim să practicăm un altfel de fotbal", a spus Raul Rusescu.

Florin Gardoş: “N-am vrut să joc”

“Eu, de exemplu, mă simţeam obosit înainte de acest meci, nu voiam să joc, dar nu aveam alt fundaş central în lot disponibil. Nu vreau să spun public anumite lucruri, dar ar trebui să avem o discuţie cu cei din conducere, ca să ştim exact ce se vrea de la noi.

Atât timp cât noi găsim alibiuri, scuze, că nu facem deplasarea cu charterul sau altele, ei nu pot să ne tragă la răspundere, şi nu e OK. Am început prost acest play-off, acum trebuie să vedem ce putem face în viitor”, a spus Gardoş, după meciul de la Sfântu Gheorghe.

Clasamentul Ligii 1, play-off

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20147923/2/clasament-play-off.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri