Ultima oră
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, în direct pe Prima Sport 1. Oaspeţii au deschis scorul
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul

Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”

Echipa nationala Publicat pe 28 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21539436/1/columbia-romania-amical-26-03-2024-1.jpg

Selecţionerul României a vorbit după remiza cu Irlanda de Nord despre situaţia lui Ianis Hagi şi nu s-a ferit să spună că mijlocaşul are nevoie de mai multe minute, având în vedere că se apropie EURO.

Gică Hagi s-a arătat surprins de decizia luată de Edi Iordănescu de a nu-l titulariza pe Ianis Hagi în niciunul din cele două meciuri amicale disputate de echipa naţională, considerând că ar merita mai multe minute.

Edi Iordănescu a reacţionat după declaraţia lui Gică Hagi

Conform Digi Sport, selecţionerul Edi Iordănescu a transmis i-a transmis un mesaj ferm „Regelui”, afirmând că nu este interesat doar de opinia „fotbalistului Hagi”, nu şi de cea a „părintelul Hagi”.

Totodată, Iordănescu jr. consideră că ar fi cazul ca Gheorghe Hagi să nu se mai bage, pentru ca relaţie dintre cei doi să nu fie influenţată.

„Sunt foarte interesat de ce spune fostul mare fotbalist Gică Hagi. Sunt la fel de interesat de ceea ce spune actualul antrenor Gică Hagi. Nu sunt deloc interesat de ce spune părintele Gică Hagi.

Dacă mă apuc să ascult părerile părinţilor tuturor fotbaliştilor de la naţională, aş avea parte de mult stres şi puţină obiectivitate. Am mare încredere în calităţile lui Ianis. Sunt mulţumit şi fericit pentru cum a intrat în cele două jocuri.

Sunt foarte trist de fiecare dată când nu primeşte şanse la club. Îmi doresc o relaţie corectă şi sinceră cu el, aşa cum am cu toţi fotbaliştii mei. Însă, această relaţie poate funcţiona în doi, nu în trei.”, ar fi reacţionat Edi Iordănescu, conform Digi Sport.

Edi Iordănescu, taxat pentru convocarea lui Ianis Hagi

Marius Baciu a vorbit despre situaţia lui Hagi şi e de părere că la echipa naţională ar trebui să fie convocaţii fotbaliştii care au ritm de joc şi care sunt în formă. 

„E clar că Ianis Hagi are spatele lui un nume foarte puternic şi cred că de multe ori îi e frică selecţionerului, după ce l-a certat Gică (n.r. Hagi). Aici discutăm de o echipă naţională! Da, are calitate, are tot ce îi trebuie unui fotbalist, dar când nu joci se diminuează foarte mult.

 

Eu aici discut de corectitudinea în sine, adică trebuie să joace jucătorii care sunt în cea mai bună formă la momentul respectiv. El (n.r. Edi Iordănescu) a justificat că a luat jucătorii cu care s-a calificat (n.r. la EURO 2024), dar să vedem lucrurile aşa cum sunt, că dacă luăm jucătorii că îi cheamă X sau Y.... Eu am încrede în Hagi că poate să joace, dar în ultima vreme are foarte puţine minute”, a declarat Marius Baciu, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri