Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 6 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20495599/1/cra-bot.png

FC Botoşani şi Universitatea Craiova s-au încurcat reciproc în şocul etapei a 18-a din Casa Liga 1. Meciul s-a terminat 2-2, fiind una dintre cele mai spectaculoase şi, mai ales, disputate partide din actualul sezon.

Şi această confruntare a făcut obiectul unor erori de arbitraj, deşi partida a fost condusă de o brigadă de Champions League, în frunte cu Istavan Kovacs.

Oltenii au deschis scorul prin Koljic, dar reuşita bosniacului trebuia anulată, deoarece la faza premergătoare a fost fault în atac. Golul doi al moldovenilor a fost marcat de Edjouma, el a finalizat dintr-o poziţie clară de offside, după un balon deviat de Dawa. Greşeala a aparţinut tuşierului Bogdan Gheorghe, care nu a ridicat fanionul.

”Moş Nicolae (n.r. râde) ăsta a venit cu nişte surprize şi cu nişte greşeli pentru unele echipe. Azi s-au făcut nisteş greşeli mari. Al doilea gol al celor de la Botoşani a venit dintr-o fază clară de offside, dacă nu uităm pe reluări. A fost un offside de un metru, nu a fost o fază iute, a fost o fază statică. E inadmisibil! S-a marcat după aia prin Gustavo, dar aşa am zis, vreo 20 de minute s-a jucat bine”, a spus Miriuţă, pentru Look Sport.

În urma acestui rezultat, 2-2, Universitatea Craiova se clasează pe 4, cu 29 de puncte. Botoşani urcă pe locul 6, cu acelaşi număr de puncte ca elevii lui Croitoru. Rapid, cu o lungime în urmă, pică în afara locurilor de play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele