Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

EXCLUSIV | Bourceanu, dur cu echipa lui Becali: "Cred că FCSB nu e printre favoritele la titlu în acest sezon". Ce l-a surprins pe fostul mijlocaş

Superliga Publicat pe 16 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20363678/1/bourceanu-123-1.jpg


Prezent în studioul Look Sport LIVE, Alexandru Bourceanu a analizat derby-ul Rapid - FCSB, câştigat de giuleşteni cu 1-0. Fostul mijlocaş central consideră că echipa lui Gigi Becali nu se va înscrie pe lista pretendentelor la titlu în acest sezon, în principal din cauza permutărilor din primul 11.
 
Bourceanu e de părere că FCSB nu merita să piardă partida de pe Arena Naţională, e surprins de modul excelent în care se descurcă defensiva Rapidului, care nu a primit gol în primele cinci etape, şi găseşte un alibi în accidentările suferite de Olaru şi Coman, jucători de bază în angrenajul lui Gigi Becali:
 
"Ţinând cont de faptul că apărarea Rapidului e complet nouă, e o surpriză mare. Cinci meciuri fără gol primit e ceva extraordinar! FCSB probabil că nu merita să piardă aseară. Sigur, foarte multe permutări în echipă care fac jucătorii nu foarte conştienţi de poziţia în care trebuie să joace. Cred că FCSB nu e una dintre favorite la titlu în acest sezon, trebuie să-şi regăsească felul în care aduc mingea în zona careului şi modul în care şi-au creat ocazii sezonul trecut.
 
Trebuie să vedem şi faptul că FCSB are jumătate de echipă schimbată. Fundaşii centrali şi fundaşul stânga nu au jucat sezonul trecut, Coman a fost schimbat, Ovidiu Popescu joacă pe altă poziţie. A jucat fundaş lateral sezonul trecut, acum joacă mijlocaş la închidere. 4-3-3-ul pe care l-au încercat se bazează pe o construcţie de la portar şi fundaşi, dar e o diferenţă, pentru că s-a schimbat linia de fund. Mingea ajunge foarte greu la Olaru şi Tănase. E vorba de faptul că durează timp pentru a-i obişnui pe noii jucători cu ceea ce înseamnă FCSB!
 
Faptul că Olaru a avut trei sau patru accidentări, Coman a avut două accidentări...FCSB crea pericol la mijloc, marcau goluri. În plus de asta, Moruţan e pe bancă", a declarat Alexandru Bourceanu, luni dimineaţă, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele