Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

EXCLUSIV | Cât de greu e să fii antrenor în România!? Dezvăluiri dure despre greutăţile pe care le întâmpină: „De-asta te faci ghiocel în faţa patronului! Ăsta este adevărul”

Superliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 7 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20458035/1/eugen-trica.jpg

Eugen Trică a reuşit să promoveze cu FCU Craiova în Liga 1, din Liga 3, dar a fost demis. În acel moment, acesta a declarat că nu va mai antrena niciodată această formaţie.

Acum, după ce Flavius Stoican a fost demis de Mititelu pentru că nu i-a ascultat ordinele, Trică şi-a făcut apariţia în tribune şi cel mai probabil el este noul ales al conducerii.

Prezent în studioul Look Sport, Vasile Miriuţă a comentat situaţia lui Trică şi a scos la iveală mai multe detalii neştiute cu care se confruntă antrenorii în fotbalul românesc.

„Mi-e simpatic Eugen, suntem prieteni. În primul rând, dacă a promovat atunci nu trebuia să-l schimbi. Trebuia să-i dai o şansă. A preluat echipa în Liga 2 şi a făcut o treabă extraordinară. Îmi vine să râd pentru că am văzut declaraţia lui Eugen: În viaţa mea nu voi mai antrena Craiova.

Nu poţi să zici asta. Cu siguranţă a zis la nervi şi el atunci. Ştim cum e, în viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în Lolek şi Bolek. Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis: Ce-a fost, a fost!

Este inadmisibil. Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenorii care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că majoritatea nu au câştigat bani în cariera lor de fotbalişti. Şi atunci depinzi de ăia 5000 – 6000 care îţi vin pe lună şi te faci „ghiocel”. Ăsta e adevărul.

Nu ştiu ce contract a avut Stoican, dar eu nu lăsam niciun leu. Schimbi trei antrenori în câteva luni? Lasă-l pe Adi Mutu până în iarnă şi după şase luni iei o decizie. Ce să facă şi Adi Mutu în două luni de zile? Lasă-l până la iarnă şi vezi lucrurile negative, pozitive, locul pe care este echipa, ce obiectiv ai avut în primele şase luni.

Nu îl dai afară, îl aduci pe Stoican şi acum pe Eugen. Toată lumea e bulversată acolo. Aici este bătaie de joc. Îţi dai seama cât de respectaţi sunt antrenorii la noi în România? Eu am păţit-o pe pielea mea, la Sibiu. I-am salvat, i-am luat de pe 11 şi i-am dus pe nouă şi după cinci – şase etape m-au dat afară. N-am fost compatibil cu noul patronat”, a declarat Miriuţă la Fotbal Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele