Ultima oră
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, se înfruntă de la 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

EXCLUSIV | Disciplina uitată, în care cândva am excelat. ”În 1977 am bătut Statele Unite ale Americii, a fost ceva senzaţional atunci”

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe marți, 11:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20101683/1/hochei-2.jpg

Ediţie de colecţie a Look Sport LIVE! George Justinian a rememorat momentele de aur ale hocheiului românesc, care se lupta pentru medaliile olimpice.

Cea mai importantă victorie a fost în la Campionatul Mondial din 1977, când am învins Statele Unite ale Americii.

”Am fost în primele opt echipe din lume. În 1977 am bătut Statele Unite ale Americii, a fost ceva senzaţional atunci. Nu erau atâtea echipe atunci ce e drept.

Iar la Olimpiadă am bătut mai târziu RFG. Acum suntem într-un moment bun, putem reveni. Am înţeles că Federaţia de Hochei a primit o invitaţie la un turneu de tip campionat mondial, la care se pare că am confirmat.

Probleme avem la juniori pentru că nu se pot disputa turneele din cauza pandemiei. Dacă pationoarul de la Otopeni nu era, atunci nu mai exista hochei în Bucureşti”,
a explicat Justianian, pentru Look Sport+

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele