Ultima oră
Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae Dan Şucu a reacţionat! Ce a spus acţionarul majoritar de la Rapid despre demisia lui Daniel Niculae
Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia
Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid Cachin a primit un suvenir de la Nadal după ce a pierdut în faţa spaniolului la Madrid
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal! Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbal!
Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său Francis Ngannou a transmis un mesaj tulburător după moartea fiului său
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV

EXCLUSIV | Experţii Fotbal Look îl taxează pe Becali. Miriuţă: "Vrei locul doi? Ia locul doi!" / Lucian Goian: "E o prostie"

Superliga Publicat pe 15 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19981041/1/gb.jpg

 
Vasile Miriuţă şi Lucian Goian îl pun la zid pe Gigi Becali pentru "prestaţia" tehnico-tactică lamentabilă din timpul meciului pierdut de FCSB la Mediaş, 0-1 cu Hermannstadt. Experţii Fotbal Look au argumentat, luni seară, punct cu punct, unde greşeşte finanţatorul bucureştenilor.
 
Aflată în mijlocul unei serii de trei înfrângeri fără gol marcat, FCSB e avertizată de Vasile Miriuţă, iar Becali e sfătuit să-l lase, totuşi, pe Toni Petrea să-şi facă meseria. Asta pentru a nu produce momente stânjenitoare, precum cel de la Mediaş, şi a nu compromite şi acest sezon:
 
"Au jucat bine, au avut rezultate, apoi au pierdut un meci şi au început schimbările. Pe Oaidă mai trebuia să-i pui portar, s-a plimbat pe toate posturile. Lasă, mă, antrenorul ăla, pe Petrea! Am văzut schimbările. Nu se poate să faci câte trei schimbări la pauză. Iar nu vor câştiga campionatul din această cauză. Se vede în ultimele trei jocuri. Ai pierdut un meci şi deja s-a văzut. Mie chiar îmi place Petrea, sincer.
 
Ştim toţi cine conduce acolo şi cine a ordonat schimbările. Normal că nu-s logice schimbările! Puteai schimba şapte, opt jucători, pentru că FCSB a jucat prost. Vrei locul doi? Ia locul doi! CFR se duce iar în Europa League, tu ia locul doi. Dacă nu ai un atacant...Mă ia durerea de cap cu nouă fals. Toate echipele mari din Europa au atacanţi pur-sânge, număr nouă. Altfel, nu ai nicio şansă!", a declarat Miriuţă, la Fotbal Look.

Lucian Goian: "Schimbările îi bulversează pe jucători. E o prostie!"

Nici Lucian Goian nu găseşte vreo logică în spatele schimbărilor efectuate din lojă şi încearcă să se pună în locul jucătorilor, care intră pe teren cu presiunea suplimentară a înlocuirii după doar 45 de minute: 
 
"După cum arată jocul FCSB-ului, nu ştiu dacă sunt aşa de siguri că prind locul al doilea. Schimbările îi bulversează pe jucătorii. E o presiune pe umerii lor, o resimţi oricât ai încerca să o ascunzi. Te gândeşti <<dacă mă scoate pe mine? Am 45 de minute, trebuie să dau maximum, că mă scoate la pauză>>. E o prostie! Se fac schimbări post pe post, apoi se fac schimbări care mai schimbă poziţia a trei jucători.

Să-l schimbi pe Iulian Cristea cu Nedelcu...Mie îmi place cum joacă mijlocaş, e mijlocaş de meserie. Fundaşul central îl schimbi când eşti condus cu 4-0 şi ţi-a greşit la două goluri. La FCSB nu văd niicun traseu, nicio idee de joc, se joacă doar pe valoarea individuală a jucătorilor. La ce valoare au, echipa ar putea mult mai mult, dar sunt alte probleme. Şi pierderea lui Man cântăreşte mult",
a completat Lucian Goian.

Schimbările făcute de FCSB în meciul cu Hermannstadt, pierdut cu 1-0:
  • Minutul 46: Radunovic şi Cristea au fost înlocuiţi cu Panţîru şi Nedelcu;
  • Minutul 64: Moruţan şi Şut au fost înlocuiţi cu Buziuc şi Oaidă;
  • Minutul 77: Miron a fost înlocuit cu Creţu;
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele