Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

EXCLUSIV | Greşelile făcute de Şumudică la Gaziantep, în viziunea analiştilor Look Sport. "Contează cum te comporţi, ce declari" / "Şi-a închis o uşă"

Stranieri Publicat pe 12 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19879151/1/sum.jpg

Aventura lui Marius Şumudică la Gaziantep s-a încheiat brusc, după ce a intrat în conflict cu preşedintele clubului. Antrenorul român a încercat să negocieze prelungirea contractului, scadent în această vară, dar nu a fost mulţumit de oferta primită. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Vasile Miriuţă, Cristi Dulca şi Lucian Goian au vorbit despre greşelile făcute de către Şumudică în relaţia cu conducerea clubului Gaziantep.

Marius Şumudică a fost înlăturat de la echipă, deşi Gaziantep este revelaţia Superligii Turciei, pe locul patru în clasament, după granzii Beşiktaş, Galatasaray şi Fenerbahce.

 

"Hai să o luăm pe aia dreaptă. El a avut rezultate foarte bune, i-au deranjat pe jucătorii echipei dansurile lui? Declaraţia pe care a dat-o apoi, că i-a trimis nevasta bani. Afară nu poţi să faci lucrurile astea! Oamenii te penalizează afară. Uită-te la Răzvan Lucescu, la Mircea Lucescu, Boloni, Olăroiu...nu vezi aşa ceva. Chiar îl respect pe Şumi, e un antrenor bun şi a demonstrat-o. Dar contează şi celelalte lucruri, cum te comporţi, ce declari. La noi merge, dar afară antrenorul e ales şi după comportament, nu doar după rezultate", a spus Vasile Miriuţă la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19879151/2/miriuta.jpg

"Cea mai mare greşeală a lui Şumi a fost că şi-a arogat drepturile pentru rezultatele bune. Până la urmă, într-un club includem tot. Antrenor, patron, staff, cei ce sunt în spatele cortinei. A şi declarat patronul că nu a câştigat doar el", a spus Cristi Dulca la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19879151/3/cd.jpg

"E păcat, părerea mea, pentru că şi-a luat puţin din meritele care i se cuvin. Din punct de vedere profesional, e foarte bun. Am lucrat cu dânsul la Astra, au trecut ceva ani de atunci, ştie mai bine cum să-şi managerieze comportamentul în meciuri şi după meciuri, dar puţin trebuie să-şi mai controleze emoţiile. Şi Olăroiu a avut perioade în Arabia când se certa cu arbitrul. Şi-a închis o uşă. Trebuia să se ocupe mai mult de echipă, putea să câştige campionatul. Putea să rămână acolo", a declarat Lucian Goian la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19879151/4/17091-goian-lucian.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele