Ultima oră
”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO ”Este ultima speranţă pentru a-l avea apt”. Eforturi uriaşe pentru ca Andrei Burcă să joace la EURO
Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară Alexis Sanchez va pleca de la Inter Milano în această vară
VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid VIDEO | Petrolul - FC Botoşani 1-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Irobiso egalează rapid
Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă” Becali îl vrea şi a primit un salariu dublu: ”I-a făcut o ofertă concretă”
”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală ”O reuşită importantă”. Elias Charalambous, elogiat în presa natală
Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi” Vitalie Damaşcan revine în Superliga. ”Era o clauză între noi”

EXCLUSIV | Miriuţă e dezamăgit de jocul CFR-ului. "E inadmisibil ce greşeli s-au făcut. Suporterii aşteaptă să joci, nu doar rezultatul"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 28 iul 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după victoria cu Lincoln Red Imps din Gibraltar, scor 2-0, în direct pe Look Sport+. Campioana României a câştigat şi meciul tur cu 2-1. În urma acestei victorii, CFR Cluj şi-a asigurat cel puţin prezenţa în grupele Conference League. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Vasile Miriuţă a criticat jocul echipei pregătite de către Marius Şumudică şi a subliniat erorile de apărare.

La Cluj, în faţa a aproximativ 8.000 de spectatori, au marcat Mike Cestor (18’) şi Runar Sigurjonsson (58’).

Lincoln a jucat curajos, iar raportul şuturilor pe poartă a fost egal, 6-6. Campioana din Gibraltar a irosit câteva ocazii foarte bune de a marca.

CFR Cluj va evolua în al treilea tur preliminar din Liga Campionilor cu Young Boys Berna, care a eliminat-o pe Slovan Bratislava (scor 3-2, pe ansamblul celor două manşe).

"E bine că au obţinut calificarea, dar jocul nu m-a convins. Poate să se supere oricine! Dacă a ajuns o echipă din Gibraltar, la CFR acasă, să aibă cinci ocazii uriaşe, atunci este o mare problemă. Le mai dăm un pic de timp, să zicem, dar nu ştiu cât. Dacă vom juca cu elveţienii (n.a. – Young Boys Berna) şi ne vom prezenta aşa, vom avea mari probleme. Pe faza de apărare, am văzut mari probleme. E inadmisibil ce greşeli s-au făcut! La 1-0, înainte de golul lui Sigurjonsson, deja auzeam murmur în tribune. Dar acel gol a salvat această victorie, dar jocul m-a dezamăgit.

Cred că Vinicius nu a primit un nou contract, sunt sigur că rămânea. A jucat foarte bine aici, a câştigat campionate. Sincer, Vinicius este peste fundaşii centrali pe care îi are CFR la ora actuală. Bordeianu, Burcă şi Vinicius sunt pierderi mari pentru CFR, formau acel trio pe apărare şi echipele adverse nu aveau atât de multe ocazii. Am avut acest debut de sezon şi nu ştiu să fi văzut un CFR, în ultimii cinci ani, să se apere atât de rău. Mă aştept la altceva de la CFR, jucătorii au potenţial. A fost un joc modest. E adevărat, rezultatele contează, ele te ţin în viaţă, dar mă aştept să se îmbunătăţească jocul. Suporterii CFR-ului cunosc fotbal, aşteaptă să joci, nu doar rezultatul. A lipsit viteza pe faza de atac", a spus Vasile Miriuţă, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20322616/2/vm.png

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele