Ultima oră
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare

EXCLUSIV ǀ Opinie avizată, despre perioada slabă a Farului. Ioan Ovidiu Sabău: ”Cred că este vorba de calitatea jucătorilor în faţă, la finalizare”

Farul Constanta Publicat pe 3 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20416397/1/farul-2021-1.jpg

Farul are parte de meciuri mai puţin bune în ultimele etape, deşi a început solid Casa Liga 1. În ultimele partide, jocul nu a mai ieşit, iar Ioan Ovidiu Sabău ştie unde greşeşte echipa lui Gică Hagi. Deşi controlează meciurile şi are posesie mai mare decât adversarii mai de fiecare dată, Sabău crede că e nevoie de o responsabilitate individuală mai mare din partea jucătorilor.

Este un paradox, pentru că echipa controlează tot timpul jocurile, conduce partidele. Cred că este vorba de calitatea jucătorilor în faţă, la finalizare. Prea mult încearcă jucătorii să paseze, să intre cu mingea în poartă, foarte puţine acţiuni individuale. Nu trag de la distanţă, nu iau singuri acţiunile”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Fotbal Look, pe Look Sport+.

Gică Hagi a fost, în mod evident, nemulţumit de faptul că Farul a pierdut din nou în Casa Liga 1, 0-1 cu FC Voluntari în deplasare. ”Regele” a declarat că a fost dezamăgit de întreg modul în care s-a comportat echipa sa, că nu merita nici un egal după cele întâmplate pe terenul Voluntariului.

În finalul intervenţiei, Gică Hagi a vorbit şi despre selecţia de la echipa naţională, în special din perspectiva jucătorilor săi.

Nu meritam alt rezultat astăzi, nu am făcut nimic în ultimii 30 de metri. Am suferit foarte mult în ultimii 30 de metri.

Voluntariul a profitat de ocazie şi a câştigat. Ei au ajuns o singură dată în careu şi au marcat. Eu sunt supărat pe jocul nostru. Urmează o deplasare foarte grea la Piteşti. Jucătorii cred că sunt în obiectiv, dar dacă nu ai nicio victorie în deplasare nu înseamnă că eşti în obiectiv. Jucătorii sunt total eronaţi în gândire!

Nu putem să fim în obiectiv dacă n-am câştigat niciun meci în deplasare până acum. Meriţi să fii la lot dacă nu câştigi în deplasare? Eu am juniori la loturi, la seniori e mai greu”, a spus Hagi, la finalul partidei.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele