Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

EXCLUSIV | Ouzounidis, atuul Craiovei în cursa pentru titlu în Liga 1? Bărcăuan: "Se va da lupta între Craiova şi FCSB"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20105336/1/rps8004.jpg

Play-off-ul Ligii 1 se anunţă mai ‘încins’ ca niciodată, cu FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova în luptă pentru titlu. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, fostul internaţional Cosmin Bărcăuan a previzionat că primele locuri la finele sezonului vor fi ocupate de către Craiova şi FCSB, iar antrenorul grec Marinos Ouzounidis reprezintă un atu pentru 'alb-albaştri'.

Cu o etapă înaintea finalului sezonului regulat şi a înjumătăţirii punctelor, FCSB este liderul clasamentului, cu un punct mai mult decât CFR Cluj şi cu un avans de şapte puncte faţă de Universitatea Craiova.

Primele patru clasate se vor înfrunta în ultima rundă, în direct pe Look Sport+, în acest weekend. Craiova şi CFR Cluj joacă duminică, de la ora 21:30, pe arena ‘Ion Oblemenco’. Sâmbătă, de la ora 19:00, la Sfântu Gheorghe, Sepsi înfruntă FCSB.

Cosmin Bărcăuan o scoate din calcul pe CFR Cluj, campioana ultimelor trei ediţii ale Ligii 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20105336/2/clasament-liga-1.jpg

"Anul ăsta, cred că Craiova şi FCSB vor fi acolo, la un punct sau diferenţă de golaveraj. Văd o continuitate la ambele echipe, joc bun. Cred că se va da lupta între cele două echipe.

Îl cunosc din Grecia pe Ouzounidis, dar n-am lucrat cu el, nu ştiu foarte multe despre el. Nu poţi să spui că îl cunoşti pe un antrenor dacă n-ai lucrat cu el. E recomandat doar de rezultate. Ouzounidis este un antrenor bun, care întotdeauna se luptă pentru un trofeu la sfârşitul campionatului. Cred că va reuşi să pună lucrurile la punct la Craiova", a spus Cosmin Bărcăuan, la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele