Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

EXCLUSIV | Rapid a ratat primul transfer important al verii! Angelescu: "Daniel Niculae a avut întâlniri cu el, ni l-am dorit. Avem o listă de priorităţi"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 3 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20229728/1/rapid-liga-1.jpg

Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a anunţat, la emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport+, că transferul mijlocaşului macedonean Stefan Ashkovski (29 de ani) de la FC Botoşani a eşuat. Ashkovski devine liber de contract la finalul lunii iunie.

Stefan Askovski este la Botoşani din vara anului 2019. În acest sezon, a jucat în 24 meciuri şi a reuşit 3 goluri şi o pasă decisivă.

Ashkovski are 3 prezenţe în naţionala Macedoniei de Nord, dar nu a fost inclus în lotul pentru EURO 2020. 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Stefan Ashkovski, conform transfermarkt.com.

Recent, finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, anunţase că Ashkovski s-a înţeles cu Rapid, nou promovată în Liga 1.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20229728/2/ashkovski.jpg

"Daniel Niculae a avut nişte întâlniri cu el, ni l-am dorit, dar nu am ajuns la un consens cu jucătorul. Suntem în discuţii cu mulţi alţi jucători, şi din Liga 1, şi din străinătate. Nu vreau să mai vorbesc despre buget. Ceea ce pot să spun e că vom avea un buget bun de Liga 1. Avem stabilitate financiară, nu avem mulţi bani de plătit din urmă. Am avut un salariu restant la jucătorii, ceea ce nu mi se pare o problemă. Cred că toate cluburile au ceva de plătit din urmă, dar nu este o sumă care să ne pună probleme. Repet, va fi un buget bun de Liga 1.

Despre fraţii Herea nu ştiu, Nico ştie mai bine. Nu pot să spun că nu sunt pe lista noastră, dar nici nu sunt în capul listei. Săpunaru e în capul listei. Sunt decizii pe care antrenorul şi preşedintele trebuie să le ia în perioada următoare. Sunt nume interesante, dar nu vă pot spune. Normal că avem o listă de priorităţi. Vrem să aducem şi jucători din străinătate, dar şi jucători tineri, de viitor, din România. În sezonul trecut, ne-am bazat mai mult pe străini şi cred că a fost o greşeală pentru Liga 2. E altceva la Liga 1, îţi vin un alt fel de străini. Acum putem oferi salarii mai mari", a spus Victor Angelescu, invitat la emisiunea 'Look Sport LIVE' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele