Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

EXCLUSIV | Şumudică a identificat o posibilă cauză a plecării lui Petrescu de la Kayseri. Ce a păţit antrenorul într-un meci în care conducea cu 4-1

Stranieri Publicat pe 25 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20010551/1/sumudica-1.jpg
 
În direct la Look Sport LIVE, Marius Şumudică a identificat o posibilă cauză pentru plecarea rapidă a lui Dan Petrescu de la Kayserispor: presiunea pusă de başkani şi pretenţiile mari ale suporterilor.
 
Când Kayserispor a plătit trei milioane de euro pentru a primi dezlegare la transferuri, Alibec şi Luckassen au fost aduşi în Turcia pentru aproape două milioane de euro, iar pretenţiile au crescut automat. Atât din partea şefilor clubului, cât şi din partea fanilor, care se aşteptau ca echipa să se exprime mult mai bine şi să obţină rezultatele aşteptate de toată lumea. Cum Petrescu nu a reuşit decât două victorii în opt meciuri, totul a funcţionat ca un bumerang. Iar Şumudică e de părere că tocmai acest detaliu a cântărit decisiv: 
 
"Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, Petrescu a avut timp să-şi aducă jucători. Eu nu am adus, lucrez cu ce am aici. Dan a putut să-şi aducă jucători, mai ales că acolo există un başkan, o femeie, care a investit mult şi plăteşte bani pe transferuri. S-au plătit 800.000 de euro pe Luckassen, aproape un milion pe Alibec. Eu am venit când mai era o zi din perioada de transferuri, l-am luat doar pe Djokovic pe ultima sută de metri. Pe Dan îl consider prietenul meu, e un antrenor foarte bun, îl respect, sper ca problemele familiale să nu fie grave, dacă ăsta a fost motivul. Kayseri e un oraş greu, suporterii sunt pătimaşi, oraşul e genul Craiovei, ei nu sunt mulţumiţi dacă tu câştigi cu 1-0", a declarat antrenorul lui Rizespor, în dialogul pe care l-a avut cu Eduard Zelgin, joi dimineaţă, la Look Sport LIVE.
 
Pentru a reliefa şi mai bine ideea, Şumudică a oferit un exemplu propriu: "Eu am păţit la Gaziantep, aveam 4-1 cu Genclerbirligi acasă, le-am cerut să ţinem puţin de minge şi fanii au început să ne huiduie, voiam să mai dăm, să mai dăm. Lipsa suporterilor de pe stadioane i-a dezavantajat pe unii şi i-a avantajat pe alţii. Când te duci la Fener şi joci cu 50.000 de oameni în tribune, pleci de la 0-1", a mai adăugat fostul atacant al Rapidului.

"M-a surprins şi pe mine, nu mă aşteptam să plece. Nu ştim motivele, dar nu e un lucru bun pentru Dan Petrescu. Cred că nici el nu se aştepta. Sperăm să nu fie nimic grav, până la urmă Dan Petrescu e un antrenor care a făcut lucruri bune în afară. Ar fi păcat ca fotbalul românesc să piardă un antrenor precum Dan Petrescu. E bun pentru naţională, de ce să nu-l vezi acolo? Eu îmi doresc ca Mirel Rădoi, dar şi Dan Petrescu, la un moment dat, va fi o soluţie pentru echipa naţională. Eu am stat în Turcia trei ani de zile. Dacă nu eşti pe placul lor şi nu ai rezultate, e greu să rezişti în Turcia. Şumudică a ştiut să se adapteze mult mai repede la situaţia din Turcia", a declarat şi Iulian Miu, la Look Sport LIVE.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele