Ultima oră
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Două şuturi de la distanţă pun în pericol poarta lui Navas VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Bavarezii trec pe lângă gol în două rânduri. Două şuturi de la distanţă pun în pericol poarta lui Navas
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"
OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună OFICIAL | Plecarea lui Mulţescu, programată! Dinamo şi-a numit un nou antrenor la o oră după demisia ”Smurdului”. Contract pe un an şi jumătate şi salariu de 8.000 de euro/ lună
ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia" ULTIMA ORĂ | Mulţescu pleacă de la Dinamo, după eşecul cu Astra din semifinalele Cupei. "Mă opresc aici. Lipseşte scânteia"

EXCLUSIV | Ultimatum pentru FRF, în problema implementării VAR. ”Săptămâna viitoare va fi o întâlnire între Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu, mediată de partenerul media”

Special Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/20046611/1/157685362-1063218177423268-5703992179722855756-n.jpg

Justin Ştefan a explicat la Look Sport LIVE stadiul discuţiilor pentru implementarea VAR în Casa Liga 1. Oficialul LPF a puncta faptul că discuţiile cu FRF sunt poticnite şi nu ar fi exclus chiar să se ajungă la un proces la TAS.

Săptămâna viitoare va fi una decisivă în acest subiect, deoarece va avea loc o întâlnire între Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu, mediată de partenerul media. Cluburile s-au pus de acord şi vor arbitraj inteligent.

Ştefan a vorbit şi despre transparentizarea cheltuielilor şi a trimis câteva ”săgeţi” înspre cei de la FRF.

”Sper să nu se ajungă acolo. Săptămâna viitoare va fi o întâlnire între Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu, mediată de partenerul media, care este foarte dornic să se rezolve.

Dacă nu se rezolvă, atunci cealaltă săptămână, Gino Iorgulescu şi reprezentanţii cluburilor vor merge la Răzvan Burleanu şi îi vor cere VAR.

A fost o întâlnire informală cu cluburile. Nu cred că ar fi venit. Am hotărât să avem o poziţie comună a tuturor cluburilor din Liga 1, cu care să mergem la FRF. Să spui că nu e nevoie de VAR în Liga 1 te descalifici ca manager.

Nu lucrez pe supoziţii, cum face domnul Burleanu! Declaraţia dânsului a fost penibilă de la un capăt la altul. A spus că din cauza salariilor de la LPF nu putem aduce VAR. Cota pe care o reţine Liga este cunoscută, din acea cotă se plătesc taxe şi impozite, apropo, suntem primii 5 contribuabili la nivel de Sector 5. Am luat mingile, am plătit o restanţă de 1 milion de euro, am dat ajutor foştilor fotbalişti pentru medicamente sau alte nevoie.

Cam 92% din banii din drepturile TV s-au dus către cluburi. Sunt curios care sunt salariile FRF, din veniturile realizate, câţi bani sunt către cluburi. Cei din Liga 2 primesc câteva zeci de mii de euro, iar cei de la futsal sau alte zone câteca mii, aşa nu poţi să creşti.

Pe partea economic, FRF are nişte venituri, dar nu se ştie de unde, la LPF este totul transparent. Nu ştim câţi bani se duc la FRF pe salarii, nu ştim câţi bani se accesează de la FIFA, câţi bani se duc spre cluburi.

Mai departe, din banii FIFA niciun leu nu s-a dus către infrastructură. Avem avut noroc cu EURO, că altfel acele stadioane nu ar fi fost modernizate, din perspectivă sportivă, nu avem nicio informaţie. Apropo, FRF a trimis acele date bombastice la UEFA cu 700.000 şi ceva de jucători, probabil că i-a numărat pe cei care joacă în parca, de fapt sunt ceva peste 100.000. Oamnii de acolo au înţeles că ceva nu e bine, pentru că nu s-au pupat datele”,
a declarat secretarul LPF, în exclusivitate la Look Sport+. 

mail-share icon Email
viewscnt

Special

Ultimele articole Toate articolele