Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

EXCLUSIV | Valeriu Iftime negociază vânzarea unui jucător: "El are o ofertă din Anglia. Era altceva dacă jucam cu Tottenham!"

FC Botoșani Publicat pe 18 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/19484392/1/iftime.jpg

Valeriu Iftime, finanţatorul clubului Botoşani, a dezvăluit că atacantul croat Marko Dugandzic are o ofertă din Championship. El s-a declarat dezamăgit că echipa sa a ratat duelul cu Tottenham, un meci care i-ar fi putut creşte cota fotbalistului său.

"Îmi pare rău că scade cota echipei, că nu a jucat bine Dugandzic. Mă gândeam la un meci viitor cu Tottenham, în care Dugandzic să joace bine.

El are o ofertă din liga a doua din Anglia, ştiţi? Era altceva! Nu mai ştiu. La câte oferte a avut el, îmi trebuie un calendar. Vă daţi seama că nu se închide nimic. Un fotbalist are o zi proastă. El trebuie să iasă din pasa asta a lui", a dezvăluit Valeriu Iftime, la Fotbal Look.

FC Botoşani a fost eliminată de Shkëndija, scor 0-1, în turul doi preliminar al Ligii Europa

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

FC Botoşani a evoluat în următoarea formulă: Pap - Haruţ, Chindriş, Şeroni, Ţigănaşu – Florescu (Patache ’71), Rodriguez, Babunski (Roman ’79) – Ashkovski (Keyta ’46), Dugandzic, Ofosu.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Suedia, cu Mohammed Al-Hakim la centru, ajutat de compatrioţii săi Fredrik Klyver şi Mikael Hallin. Arbitru de rezervă a fost Glenn Nyberg.

În faza următoare, Shkëndija va evolua, acasă, cu învingătoarea meciului dintre Lokomotiv Plovdiv (Bulgaria) şi Tottenham (Anglia).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele