Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

EXCLUSIV VIDEO ǀ Eric ajută brazilienii din Ucraina să scape de război: ”Încerc să ajut pe toată lumea!”

Fotbal Internațional Publicat pe 25 feb 2022
mail-share icon Email

Analistul Look Sport Eric face unul dintre cele mai frumoase gesturi din fotbalul românesc, în contextul războiului purtat de dictatorul rus Vladimir Putin în Ucraina.

Fostul mijlocaş ofensiv din Casa Liga 1, brazilian la origini, dar cu cetăţenia română obţinută, a anunţat la Look Sport că îşi doreşte să ajute toţi fotbaliştii brazilieni din Ucraina, oferindu-le transport cu autocarul, să ajungă în Bucureşti, pentru ca ulterior să poată pleca în Brazilia.

Eric s-a implicat inclusiv luând legătura cu Ministerul de Extrene din România, care i-a oferit asigurări că îi va sprijini pe toţi fotbaliştii brazilieni din Ucraina să ajungă în ţara lor natală.

”În seara aceasta am vorbit cu Junior Moraes. El nu prea vorbeşte cu presa pentru că ar putea fi afectat de declaraţiile pe care le dă. Însă, are un plan. Pentru că se zvoneşte acolo că o să aibă o oprire de foc 24 de ore, pentru că au început să intervină guvernele ale tuturor ţărilor care au străini acolo. Şi se gândeşte să închirieze un autocar şi să facă o deplasare până la una dintre vămile României.

Şi atunci, m-am pus la dispoziţia lor să închiriez unu sau două autocare şi să luăm toţi brazilienii care o să vină, să îi ducem la Bucureşti, pentru că au de gând să plece în Brazilia. Sezonul acesta în Ucraina se regăsesc mulţi jucători din Brazilia. Inclusiv una dintre şoţiile jucătorilor a născut în urmă cu o lună şi ar fi păcat să nu ajutăm.

Nu este vorba doar de Moraes. Am aflat acum, în ciuda faptelor care se întâmplă, că trei jucători la o echipă acolo, din oraşul meu natal, au fost la impresarul meu. Încerc să ajut pe toată lumea. Azi am dat un telefon la MAE şi am întrebat care sunt condiţiile ca să vină în România. Au spus că în momentul în care o să traverseze vama, o să primească o viză de tranzit şi de atât au nevoie să ajungă acasă.”, a explicat Eric, într-o intervenţie telefonică la Fotbal Look.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri