Ultima oră
Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV

Cine ar trebui să apare la EURO? Verdict clar dat: ”El are o mare problemă la centrări!” | VIDEO EXCLUSIV
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech

Fanii lui Dinamo au făcut planul de bătaie. Cum vor să acopere datoriile de 7 milioane de euro

Dinamo Publicat pe 16 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20248506/1/fani-dinamo-1.jpg

Dinamo are datorii colosale, de aproximativ 7 milioane de euro, dar acestea ar putea creşte în perioada următoare. Cu toate acestea, fanii nu dezarmează şi sunt gata să achite cât mai multe dintre ele, până la o posibilă venire a unui investitor serios, care să rezolve problemele.

Aşa se face că DDB a conturat planul de bătaie şi a anunţat că, în trei ani, cu ajutorul celor 15.000 de membri al proiectului, se poate achita suma. Se doreşte ca fiecare membru să plătească 150 de euro în plus, pe an. 

Un mesaj lăsat pe PCH, de la Simona Andreea.

Transmiteti-le asa tuturor celor seriosi care vor sa investeasca la Dinamo, dar fac un pas in spate. Datoria de 7 mil euro esalonata pe 3 ani si impartita la 15k inseamna 150 eur per an de persoana. Ne ocupam noi de arierate. Doar sa preia clubul si sa-i dea restart. Cu 15k in spate poti misca muntii.”

Mesajul Andreei a fost însoţit de un print screen cu câteva zeci de bilete cumpărate. Deci total în spiritul DDB, adică FAPTE, nu doar vorbe. Felicitări Simona Andreea, cu suporteri ca tine Dinamo va continua să existe!

Haideţi, câinilor, dracul nu este chiar atât de negru precum pare! PUTEM SĂ PĂSTRĂM CLUBUL ÎN VIAŢĂ, până scăpam definitiv de spanioli! SECRETUL E SĂ NE IMPLICĂM, până vine investitorul de care avem nevoie alături de noi!”, a anunat PCH.

Primeşte Dinamo un milion de euro pe Sorescu?

Deian Sorescu (23 de ani) poate băga o sumă consistentă de bani în contul lui Dinamo, în această pauză dintre sezoane. Mijlocaşul, cel mai bun fotbalist al echipei din ”Ştefan cel Mare” în acest moment, e dorit în Polonia, de Legia Varşovia. Negocierile dintre cele două cluburi sunt în plină desfăşurare.

Dinamo a refuzat o primă propunere pentru Deian Sorescu. Potrivit ProSport, ”câinii” au spus nu unei oferte de 400.000 de euro de la Legia Varşovia şi au anunţat că nu renunţă la mijlocaş pentru mai puţin de un milion de euro. Exact suma menţionată de Dinamo pe o hârtie înmânată lui Sorescu, pentru a putea negocia cu orice club plecarea.

Deşi e vorba de mulţi bani (un milion de euro), fotbalistul a declarat că nu vrea să plece de la Dinamo în orice condiţii. Nu i-ar plăcea să fie cedat pentru mai puţin sau chiar gratis, pentru că ştie prin ce perioadă dificilă trece clubul şi vrea să ajute printr-un transfer al său în altă parte. ”Eu chiar m-aş bucura ca Dinamo să primească o ofertă bună pentru mine şi dacă transferul meu ar fi o scăpare şi o salvare pentru club! M-am ataşat foarte mult şi pentru mine Dinamo înseamnă foarte mult.

Dar deocamdată eu nu mă gândesc la asta deloc, am intrat în vacanţă, aştept să mă reunesc cu echipa şi să mă întâlnesc cu cei de la Dinamo”, spunea Sorescu zilele trecute.

Plimbat pe poziţiile de mijlocaş dreapta, mijlocaş stânga şi fundaş dreapta, Sorescu a avut nişte statistici demne de luat în seamă: 8 goluri şi 10 pase de gol, în 48 de meciuri, în toate competiţiile.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Sorescu, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele