Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Farul – Rapid se va desfăşura fără spectatori! Reacţia ambelor echipe

Farul Constanta Publicat pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20490260/1/ad02mzymemm9mszoyxnopwqwytyyzwnkm2u5mjhlmzc1nzk3mdjlogrkmdljmdzh-thumb-1.jpg

FC Farul şi FC Rapid au anunţat că meciul direct dintre cele două echipe, programat sâmbătă, în Liga 1 Casa Pariurilor, se va disputa fără spectatori.

Partida de la Ovidiu este programată la ora 21:30, în etapa a XVIII-a.

“Hotărârea de Guvern nr. 1183/2021 specifică faptul că accesul spectatorilor la competiţiile sportive, la 30% din capacitatea stadionului, este posibilă numai pentru partidele care încep mai devreme de ora 21.00 !!!

Din acest motiv, nu putem fi împreună la acest meci de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti, care cu siguranţă ar fi oferit şi spectacolul din tribune dorit şi aşteptat atât de deţinătorii de drepturi TV, cât şi de reprezentanţii LPF şi FRF care susţin de fiecare dată încurajarea activităţilor prin care suporterii să fie prezenţi în număr cât mai mare la stadion.

Ne pare rău pentru situaţia actuală şi sperăm ca lucrurile să se schimbe în beneficiul suporterilor şi al sportului în general în cel mai scurt timp !”, se arată pe site-ul echipei constănţene.

FC Rapid a menţionat că meciul de la Ovidiu se joacă fără spectatori, însă la ultimele sale trei jocuri ale anului, care se vor disputa, cel mai probabil, pe Arena Naţională, fanii vor putea fi prezenţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele