Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia 0-1. Liderul Ligii 2 reuşeşte o nouă victorie
David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri David Puicea, locul 8, în finala juniorilor la sărituri
VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024 VIDEO | Flacăra olimpică a plecat din Grecia spre Marsilia, pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024
Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren” Cristi Balaj, ironii la adresa unui arbitru din Superliga. „Bine că e la VAR, nu în teren”
"Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV "Când m-am apucat de fotbal nu mă gândeam că am să ajung atât de sus". La exact 18 ani de la semifinala cu Middlesbrough, Nicolae Dică a rememorat dubla istorică | EXCLUSIV
Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone Prima echipă retrogradată oficial în Serie B, după 3-0 cu Frosinone

FC Argeş a renunţat la unul din cei mai experimentaţi jucători

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21404901/1/rauta.jpg

Astăzi, de la 20:00, FC Argeş întâlneşte Dumbraviţa. Partida va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Mai mult decât atât, partida va putea fi urmărită şi pe site-ul Primasport.ro, în format video-text, unde vor putera fi văzute toate fazele importante.

FC Argeş traversează o perioadă dificilă. Chiar dacă argeşenii aveau ca obiectiv promovarea la finalul acestui sezon, după ce au retrogradat, echipa nu a obţinut rezultate. În acest moment, FC Argeş este pe locul 16 în clasament, cu 15 puncte.

Cu puţin înainte de meci, Eugen Neagoe a renunţat la unul din cei mai experimentaţi jucători. Este vorba despre Alexandru Răuţă (31 de ani).

 

Mijlocaşul a semnat cu fosta prim-divizionară în vara acestui an.

”Clubul nostru şi fotbalistul Alexandru Răuţă au ajuns astăzi la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Mijlocaşul în vârstă de 31 de ani a jucat 8 meciuri în toate competiţiile pentru FC Argeş. Mult succes în carieră!”,
e comunicatul piteştenilor.

El a mai jucat la Dinamo, FC Argeş (club la care s-a format), CS Mioveni, Pandurii Târgu Jiu, Poli Iaşi, Hermannstadt şi FC Voluntari, echipă alături de care a câştigat Supercupa României în sezonul 2017/2018.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele