Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

FC Argeş începe curăţenia de iarnă. Un fotbalist cu experienţă a părăsit echipa

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/19849891/1/deac.jpg

Cei de la FC Argeş duc o luptă aprigă pentru salvarea de la retrogradare. Piteştenii sunt ”lanterna roşie” din Casa Liga 1 cu doar 11 puncte marcate, după 15 partide, la 3 lungimi de penultima clasată.

Gabriel Deac (25 de ani) nu va mai continua în Trivale din 2021. Mijlocaşul cu 120 de prezenţe în prima ligă şi-a reziliat de comun acord contractul şi cel mai probabil va fi ofertat de o adversară din campionat a piteştenilor, datorită experienţei sale.

  • Fotbalistul născut în Bistriţa este cotat de cei de la Transfermarkt la suma de 150.000 de euro.

Au primit ajutor de la FCSB

FCSB se pregăteşte să cedeze un alt jucător, la FC Argeş. Liderul din Casa Liga vrea să îl împrumute pe Cristi Dumitru la echipa din Piteşti până la finalul sezonului. Sa pare că lucrurile sunt deja puse la punct, iar tânărul de 19 ani va termina campionatul acolo.

Potrivit sport.ro, cluburile s-au înţeles deja, iar Cristi Dumitru trebuie să se conformeze, chiar dacă atunci când a intrat pe teren pentru FCSB nu a făcut meciuri deloc proaste. Din contră, a jucat bine şi a primit laude din partea oamenilor din club şi din partea anumitor persoane din fotbal.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele