Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

FC Argeş nu se va putea baza pe un om de bază în meciul cu FCSB. ”Are clauză în contract”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 29 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20447331/1/mig.jpg

FCSB scapă treptat de problemele legate de focarul de Covid. Cu Edi Iordănescu şi staff-ul vindecat, formaţia din capitala primeşte vizita celor de la FC Argeş, duminică, de la ora 20:30, în direct pe LookSport+ şi pe PrimaPlay.

Din tabăra piteşteană nu va putea juca Cristi Dumitru, unul din cei mai buni jucători ai formaţiei din Trivale. Motivul este legat de faptul că tânărul jucător aparţine de FCSB, care l-a trimis împrumut.

„Vom avea un meci foarte greu împotriva celor de la FCSB. Ei vin după 15 zile de pauză, dar au stat în bază, s-au pregătit, cu siguranţă vor fi la un nivel bun din punct de vedere fizic.

Au condiţii foarte bune în baza de pregătire. Sunt odihniţi, s-au antrenat, nu cred că vor avea probleme din acest punct de vedere. Cristian Dumitru nu poate juca împotriva lor, are clauză în contract. Noi vom merge să câştigăm acest meci, dar şi un punct ar fi foarte bun.

Orice rezultat pozitiv ne ajută, mai ales împotriva unei echipe precum FCSB”,
a spus Jean Vlădoiu, pentru DigiSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele