Ultima oră
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 0-0, în direct pe Prima Sport 1! Oaspeţii au lovit bara
Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida, de luni, din play-off-ul Superligii, Rapid - Universitatea Craiova
A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani A fost ales preşedinte al clubului FC Porto şi a pus capăt domniei lui Pinto da Costa, după 42 de ani
Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!” Gigi Becali vrea să îi fure fundaşul lui Hagi: „Semnează!”
O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea O tenismenă cu renume şi-a anunţat retragerea

FC Voluntari a adus un internaţional ce a jucat în acest sezon de Conference League

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 23 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21533801/1/romer.jpg

FC Voluntari a oficializat transferul lui Yahcuroo Roemer (22 de ani). Acesta joacă pe postul de extremă şi e internaţional din Suriname.

Acesta e liber de contract de la începutul anului, după ce s-a despărţit de formaţia luxemburgheză F91 Dudelange, cu care a jucat în preliminariile Conference League.

”Bun venit, Yahcuroo Roemer! FC Voluntari anunţă că a semnat un contract cu jucătorul Yahcuroo Roemer. Yahcuroo este un jucător ofensiv, extremă, ce poate juca pe ambele benzi. Originar din Surinam, cu cetaţenie olandeză, noul nostru jucător, în vârstă de 22 de ani, a mai evoluat în cariera sa la VVV-Venlo şi la campioana Luxemburgului, F91 Dudelange.

Pentru formaţia din Ţările de Jos, Roemer a jucat în 99 de partide, la toate categoriile de vârstă, în care a marcat 10 goluri şi a oferit 10 pase decisive. Yahcuroo va purta numărul 38 pe echipamentul de joc. Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari!”
au anunţat ilfovenii.

  • Roemer este evaluat de Transfermarkt la suma de 100.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele