Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

Fenerbahce – Malatyaspor, duminică, de la 18.00, pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro. Şumudică vrea să-i îndulcească pe suporterii care îl contestă şi încearcă surpriza etapei în Turcia

Superlig Publicat pe 26 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20519296/1/yeni-malatyaspor.jpg
Contestat vehement de suporteri, Marius Şumudică nu abandonează misiunea de a o salva de la retrogradare pe Yeni Malatyaspor. Însă misiunea pare aproape imposibilă, în condiţiile în care echipa sa a făcut meciuri slabe în ultima vreme.
 
Mai mult, nici adversara lui Şumudică, Fenerbahce, nu stă deloc bine în clasament şi nu va face concesii. „Fener” e abia pe locul 6, cu 28 de puncte, la nu mai puţin de 17 în spatele liderului Trabzonspor şi trebuie să lupte pentru fiecare punct, pentru a prinde măcar un loc în Europa League.
 
Echipa pregătită de Marius Şumudică, Yeni Malatyaspor, are doar 14 puncte şi e pe locul 19, penultimul în clasamentul Super Ligii din Turcia.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele