Ultima oră
"Câinii" vs. omul pe care-l vor şef în haită. Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Sport de la ora 18:00. Echipele de start "Câinii" vs. omul pe care-l vor şef în haită. Dinamo - Poli Iaşi, live pe Look Sport de la ora 18:00. Echipele de start
Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League Incident rasist în Anglia. Mesajul primit de Wilfried Zaha care a dus la deschiderea unei anchete în Premier League
VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!" VIDEO | Încă un obstacol în calea lui Dinamo. Mihalcea: "Sper să nu fie un alibi!"
Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani Arda Turan, de la vedetă la fotbalist neinteresant pentru echipele mari. Clubul care vrea să-i relanseze cariera, la 33 de ani
Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei Formula 1 | Sancţiuni înaintea MP al Stiriei
Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei! Performanţa weekendului: Ana Maria Popescu a câştigat a patra Cupă Mondială din carieră şi a devenit cea mai titrată sportivă din istoria competiţiei!

FINALĂ DUPĂ FINALĂ ÎN CHAMPIONS LEAGUE pe LOOK PLUS şi LOOK SPORT

Champions League Publicat pe 7 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19232090/1/uefa.jpg

UEFA Champions League, în direct pe posturile Look Plus, Look Sport 1, 2 şi 3: Inter – Barcelona, Ajax – Valencia, Bayern - Tottenham şi Salzburg – Liverpool.

Pe Look Plus şi Look Sport 1, 2 şi 3 îţi oferim 12 meciuri din Liga Campionilor! Marţi şi miercuri cunoşti în direct pe programele Look ultimele echipe calificate în optimile Champions League şi şaisprezecimile Europa League !

Marţi, dacă pierde, Liverpool NU se califică în Liga Campionilor ! Răzvan Marin şi Ajax luptă pentru calificare pe Johan Cruijff Arena cu Valencia, iar Inter trebuie să învingă Barcelona pentru calificarea în optimile UCL !

Iată programul de marţi:

19:55 Napoli – Genk Look Plus

19:55 Salzburg – Liverpool Look Sport
22:00 Inter – Barcelona Look Plus
22:00 Ajax – Valencia Look Sport
22:00 Dortmund – Slavia Praga Look Sport 2
22:00 Chelsea – Lille Look Sport 3

mail-share icon Email
viewscnt