FLORINEL COMAN, ÎNGER ȘI DEMON PENTRU NAȚIONALA UNDER 21 ÎN MECIUL CU DANEMARCA - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți

FLORINEL COMAN, ÎNGER ȘI DEMON PENTRU NAȚIONALA UNDER 21 ÎN MECIUL CU DANEMARCA

Naționala U21 a României a fost învinsă în această seară, în deplasare, la Aalborg, de reprezentativa similară a Danemarcei, cu scorul de 2-1 (1-0). Partida a contat pentru preliminariile Euro 2021 și a fost prima disputată după campania de la turneul final al Euro 2019, când echipa pregătită de Mirel Rădoi a ajuns până în semifinalele competiției, unde a fost eliminată de Germania.

Danezii au controlat meciul, pe alocuri autoritar, și au deschis scorul încă din minutul 3, prin Olsen. În repriza secundă, nordicii și-au majorat avantajul prin același Olsen, în minutul 56, care a speculat o eroare comisă de Rațiu.

Iar atunci când se părea că gazdele se vor impune fără absolut nicio emoție a ieșit la rampă Florinel Coman. Mai întâi, fotbalistul celor de la FCSB a marcat cu 10 minute înainte de final, printr-o execuție deosebită. Însă tot fotbalistul comparat de Gigi Becali a irosit șansa nesperată a tricolorilor de a egala. Asta după ce Ganea a fost faultat în careu, în prelungirile meciului, iar Coman a executat previzibil lovitura de pedeapsă și i-a dat prilejul portarului Christensen să se remarce și să pareze. Danemarca – România s-a terminat 2-1, iar tricolorii încep campania de calificare cu un eșec care ar fi putut fi evitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine