Ultima oră
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

Formaţia ar putea reveni în Superliga după 25 ani. ”E un lucru imens pentru oraş. Lumea este dornică de fotbal la nivel bun”

Liga II Publicat pe 26 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21505315/1/csc-1599-selimbar-csm-resita-liga-2-casa-pariurilor-30-11-2023.jpg

CSM Reşiţa s-a impus cu 3-1 în faţa lui CSA Steaua în primul meci oficial din 2024 şi speră să prindă play-off-ul din Liga 2.

Echipa din Liga 2 se află la două puncte de locul 6, ocupat de Ceahlăul Piatra Neamţ, şi speră să prindă play-off-ul cu trei etape înaintea finalului sezonului regulat. 

Ştefan Bărboianu, jucător-antrenor secund la CSM Reşiţa, a vorbit despre ambiţiile personale şi a dezvăluit că îşi doreşte să se retragă după un meci în Superliga României.

”La vară o să trag linie şi voi vedea dacă continui pe ambele fronturi sau pur şi simplu o să pun stop carierei de fotbalist. Ideal e să mă retrag după un meci în Liga 1, îmi doresc din suflet să ducem Reşiţa în Liga 1, aş fi cel mai împlinit atunci. Dumnezeu ştie cum le aşază, vom vedea.”, a declarat Bărboianu, la GSP.

Obiectivul din acest sezon al echipei din Reşiţa este rămânerea în liga secundă, dar Ştefan Bărboianu a mărturisit că oficialii formaţiei îşi doresc promovarea în Superliga din sezonul viitor, echipa neavând drept de promovare în actuala stagiune.

”Avem o şansă mare să prindem play-off-ul. Totuşi, nu trebuie să fim luaţi de val şi să ne credem mai buni decât suntem în momentul ăsta. Obiectivul este să rămânem în Liga 2. Dar faptul că avem entuziasm, potenţial şi jucători cu dorinţă de a performa, ne dă încredere că putem spera la mai mult.

Sezonul acesta nu avem drept de promovare, însă se munceşte mult pentru a-l obţine din sezonul viitor. E un lucru imens pentru oraşul Reşiţa. Lumea este dornică de fotbal la nivel bun. Preşedintele Cristi Bobar îşi pune la dispoziţie toate cunoştinţele pentru a duce echipa asta sus, drept dovadă munceşte foarte mult pentru obţinerea licenţei de Liga 1”, a mai spus Bărboianu.

Ultimul sezon al lui CSM Reşiţa în prima ligă a României a fost în anul 2000.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele